Η Μενεγάκη στην Αθήνα, ο Λάτσιος στα Χανιά

Χαλαρώνει με αντροπαρέα

Η Μενεγάκη στην Αθήνα, ο Λάτσιος στα Χανιά

Διακοπών συνέχεια για τον Γ. Λάτσιο, που μετά από τις διακοπές του στην Κέρκυρα με τα παιδιά του, σήκωσε άγκυρα για… Χανιά, όπου θα περάσει κάποιες μέρες μαζί με τον κολλητό του Α. Κανάκη.

Μπορεί η Ελένη να κάνει ρομαντικές βόλτες στην Αθήνα, με το Ματέο να της… κουβαλάει τα ψώνια, ο Γιάννης Λάτσιος όμως δεν λέει να γυρίσει και προτιμά να συνεχίσει τις διακοπές του με αντροπαρέα.

Και μη νομίζετε ότι κρύβεται από τα αδιάκριτα βλέμματα… Σε αντίθεση με την πρώην που βλέπει κάμερα και φωτογραφικό φακό και τρέχει, ο Γιάννης Λάτσιος σύμφωνα με ανθρώπους που τον συνάντησαν είναι πολύ πρόσχαρος, μιλάει με όλους και απολαμβάνει τα ποτάκια του με τον Αντωνάκη.

Ο οποίος Αντωνάκης είναι πολύ καιρό στα Χανιά και για πάρτη του γίνεται πραγματικά χαμός. Θέλει ο άνθρωπος να περάσει απαρατήρητος σου λέει και δεν μπορεί. Τι γυναίκες, τι παιδιά, τις οικογένειες ολόκληρες τον πλησιάζουν για να του μιλήσουν κι εκείνος δεν τους χαλά χατίρι.

Πάντως στην παρέα των δύο ανδρών, γυναικεία συντροφιά δεν υπήρξε. Αν και αρκετές γυναίκες γλυκοκοίταζαν τον Αντώνη Κανάκη!!! Οι πηγές μας όμως στα Χανιά δεν μας είπαν κάτι ανάλογο και για τον κ. Λάτσιο…

Ε, εντάξει δεν τον πήρε πάντως και κατάκαρδα!!!!

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top