Μαζωνάκης: «ήθελα να γίνω φίρμα και πέτυχα»

Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχεται το... ψώνιο του

Μαζωνάκης: «ήθελα να γίνω φίρμα και πέτυχα»

Ψώνιο -με την καλή έννοια- από μικρός δηλώνει ο Γιώργος Μαζωνάκης και σε συνέντευξή του επισημαίνει: «από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να γίνω φίρμα και ήμουν πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρω»! Παράλληλα, ο τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι τα περί κακού παιδιού που του προσάπτουν είναι η φήμη και την αδυναμία του στα... σουβλάκια της Νίκαιας.

«Ναι, το ξέρω» ήταν η απάντηση του τραγουδιστή σε όσους του έλεγαν στα πρώτα του βήματα ότι μια μέρα θα γίνει μεγάλος.

«Όταν ξεκίνησα να τραγουδάω -στα δεκαπεντέμισι- έφυγα από την γειτονιά. Κατόπιν ήρθε η επαρχία και στον ένα χρόνο πάνω άρχισαν να έρχονται στα μαγαζιά εκείνοι που έλεγαν όλα αυτά τα θετικά για εμένα, οπότε το παιχνίδι γύρισε γρήγορα... Το ψώνιο ήταν σε μια δουλειά, μπορούσες να πας να τον δεις. Και ήταν καλός...», προσθέτει.

Τον χαρακτηρισμό «ψώνιο» τον αποδέχεται, το «κακό παιδί» όμως όχι. «Όσοι με λένε ντίβα, υπερόπτη κτλ με έχουν παρεξηγήσει», λέει στο περιοδικό «Nitro» και προσθέτει: «απόμακρος είμαι μόνο από τη λογική του star system, δε θα μιλήσω ποτέ για την ιδιωτική μου ζωή. Όμως, δεν είμαι καθόλου απόμακρος από τον κόσμο, αυτό είναι μύθος».

Παράλληλα, ο Γιώργος δηλώνει «καλόγερος» με την δουλειά, παθιασμένος και υπεύθυνος γι’ αυτή, ενώ τονίζει πως δεν φοβάται την στιγμή που η επιτυχία του θα τελειώσει. «Όσο είμαι υγιής και δημιουργικός, θα τραβάω τον δρόμο μου και όπου με βγάλει».

Όσο για τις στυλιστικές ή άλλες επιλογές του που κατά καιρούς έχουν κατακριθεί;

Ο ίδιος τις υπερασπίζεται με πάθος και τονίζει πως δεν διστάζει να σπάσει την εικόνα του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top