Πιο σέξι Ελληνίδα η Μακρυπούλια

Γιατί η ίδια λέει πως... οι άντρες δεν υπάρχουν πια;

Πιο σέξι Ελληνίδα η Μακρυπούλια

Η πιο σέξι επώνυμη της χρονιάς που πέρασε αναδείχθηκε η Ζέτα Μακρυπούλια σε ψηφοφορία ανδρικού περιοδικού για τις 50 πιο hot Ελληνίδες! Η ίδια πόζαρε μόνο με τα απαραίτητα και το γνωστό μειδίαμα στα χείλη, ενώ εξομολογήθηκε πως ο άνδρας που την συγκινεί είναι ο... κυνηγός, είδος που σήμερα -όπως λέει- δεν υπάρχει πια!

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στην τηλεόραση, όπως το «Παρά Πέντε» και την σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο, που όσο να ‘ναι μια άλφα δημοσιότητα παραπάνω της την έδωσε, η Ζέτα περνά μία από τις καλύτερες περιόδους της επαγγελματικά, αλλά και έχει γίνει η φαντασίωση πολλών αν��ρών.

Οι αναγνώστες του περιοδικού «Status» την ανακήρυξαν «βασίλισσα» μεταξύ των 50 πιο σέξι Ελληνίδων και οι φαντασιώσεις... καλπάζουν!

«Έχω μεγαλώσει με ένα πρότυπο άνδρα το οποίο πια δεν το βλέπω. Τον ανδροκυνηγό, αυτόν που διεκδικεί, που έχει ανδρική συμπεριφορά, που λες "ναι, ρε παιδί μου, αυτός είναι άνδρας!". Το είδος αυτό όμως δεν υπάρχει πια, τη θέση του έχει πάρει ένα πράγμα ντεμί, ξενέρωτο», αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της για τα επινίκια.

Παράλληλα, εξομολογείται πως όταν στις σχέσεις της υπάρχουν εμπόδια που δεν μπορεί να ξεπεράσει, προτιμά να δίνει τέλος. «Αυτό που παθαίνω είναι ότι, ενώ έχω απίστευτή υπομονή, αν αισθανθώ ότι υπάρχει ένα εμπόδιο που δεν μπορώ να ξεπεράσω, διαλύω τη σχέση. Ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένει κανείς», λέει χαρακτηριστικά. Έτσι Ζέτα, μου, έτσι ξαφνικά...

Όσο για τον γάμο; Η ίδια τάσσεται κατά της άποψης που λέει ότι όταν μια γυναίκα περάσει τα 30 πρέπει σιγά - σιγά να «μαζεύεται». «Δεν είναι όλες οι γυναίκες μετά τα 30 έτοιμες να κάνουν παιδιά, ούτε όλες οι γυναίκες είναι γεννημένες για να κάνουν παιδιά», καταλήγει.

Κι αν σκοπεύετε να την κατακτήσετε, μην κάνετε το λάθος το οποίο την ενοχλεί στους άνδρες: «δεν μου αρέσει καθόλου ο διαχωρισμός που κάνουν... Να θεωρούν δηλαδή κάποια γυναίκα τους, όμως, με άλλη να κάνουν σεξ και να φαντασιώνονται»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top