Μερκούρη: το ξενοδοχείο έχασε πράγματά μου

Απάντηση στην καταγγελία ότι δεν πλήρωσε την διαμονή της

Περίεργη τροπή φαίνεται να παίρνει το τι ακριβώς συνέβη στις διακοπές της Ειρήνης Μερκούρη και του γκριζομάλλη συντρόφου της στην Μύκονο. Όπως αποκλειστικά αποκάλυψε την Τρίτη το Star, το ζευγάρι «φέσωσε» το ξενοδοχείο με 2.000 ευρώ, ενώ η τραγουδίστρια αναφέρει πως έπεσε θύμα κλοπής από τους υπεύθυνους!

Μέσω ανακοίνωσης της εταιρείας της, «Hard Music», η τραγουδίστρια επιβεβαιώνει πως διέμεινε 4 ημέρες στο κοσμοπολίτικο νησί και πως επιμήκυνε την παραμονή της για να πάει στις 15 και 16 Αυγούστου στην Τήνο προκειμένου να εκπληρώσει ένα τάμα της.

Η ίδια επέστρεψε στην Αθήνα και ο σύντροφός της πήγε στο γνωστό ξενοδοχείου για να τακτοποιήσει τον λογαριασμό, όπου και διαπίστωσε πως κάποια προσωπικά τους αντικείμενα έλειπαν!

«Εν γνώσει της ξενοδόχου το ζευγάρι άφησε τα πράγματά του στο ξενοδοχείο για να λείψουν το Σαββατοκύριακο... Επιστρέφοντας o σύντροφος της κυρίας Μερκούρη για να πάρει τα πράγματα και να πληρώσει τον λογαριασμό κάνοντας checkout, διαπίστωσε πως είχαν κάνει φτερά ένα ρολόι Bulgari χρυσό με μαύρο λουράκι, ένα ζευγάρι παπούτσια καφέ Dolce & Gabbana, ένα ζευγάρι γυαλιά Rayban, ένα μικρό notebook και ένα άρωμα Gucci», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο σύντροφος της Ειρήνης Μερκούρη ζήτησε την άμεση αποκατάστασή τους και κατέθεσε αγωγή για την επιστροφή των αντικειμένων.

Μάλιστα, η καταγγελία της ξενοδόχου για το «φέσι» αποδίδεται στην προσπάθειά της να αποφύγει μήνυση για κλοπή!

Θυμίζουμε πως η υπεύθυνη του ξενοδοχείου κατήγγειλε αποκλειστικά στο Star πως το ζευγάρι επικαλέστηκε πως η τραγουδίστρια είχε ξεχάσει το πορτοφόλι της στην Αθήνα και αδυνατούσε να πληρώσει, ενώ έκανε extend την διαμονή του ζητώντας χρόνο για να βρεθούν τα χρήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το ζεύγος δεν επέστρεψε ποτέ στο ξενοδοχείο και ο λογαριασμός των 2.000 ευρώ παραμένει απλήρωτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top