Σπίτι στη Σκιάθο για τη Μέριλ Στριπ!

Λάτρης του νησιού η Mamma Mia

Σπίτι στη Σκιάθο για τη Μέριλ Στριπ!

Στη Σκιάθο πέρασε ολιγοήμερες διακοπές η Μέριλ Στριπ, ένα νησί που τη μάγεψε όταν το 2007 βρέθηκε εκεί για τα γυρίσματα του «Mamma Mia».

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για το νησί, οπότε φέτος πήρε φίλους και οικογένεια και απόλαυσε τις διακοπές της στην αρχόντισσα των Σποράδων.

Η Μέριλ Στριπ έμεινε στη βίλα φίλου της Αμερικανού σκηνοθέτη, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια περνά τα καλοκαίρια του στο νησί.

Με την ευκαιρία μάλιστα η ηθοποιός έκανε και μια μίνι έρευνα αγοράς, ώστε να βρει την κατάλληλη έκταση που θα αγοράσει και στην οποία θα χτίσει ένα σπίτι για τις διακοπές της.

Οι κάτοικοι του νησιού έμειναν άφωνοι όταν την είδαν να βολτάρει στα σοκάκια της Χώρας, ενώ η ίδια πάντα χαμογελαστή και ευγενική δεν τους χάλασε χατίρι και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Βέβαια δεν είναι μόνο η Μέριλ Στριπ που έχει μαγευτεί από τις ομορφιές της Σκιάθου, ώστε να θέλει να αγοράσει εκεί σπίτι. Τόσο η Κέιτ Γουίνσλετ, όσο και η Κάμερον Ντίαζ που βρέθηκαν φέτος στο νησί εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την αγορά ακινήτων με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top