Μενεγάκη – Παντζόπουλος: «Εμείς οι δυο είμαστε ένα»

Πυκνώνουν οι κοινές εμφανίσεις

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: «Εμείς οι δυο είμαστε ένα»

Ο κόσμος το’ χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο που ναι μεν δε λένε κουβέντα για τη σχέση τους, ακόμα κι όταν ο τηλεοπτικός φακός τους πιάνει στα… πράσα, αλλά όλο και πιο συχνά εμφανίζονται μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello συνέλαβε λοιπόν τα δύο πιτσουνάκια να κάνουν διακοπούλες με αφορμή τον Δεκαπενταύγουστο, πού άλλου; Στην Άνδρο!!!!

Ποια Αίγυπτο, και ποιο Μπαλί, που είχε ακουστεί ότι θα πάνε δήθεν για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα!!!! Ελένη και Ματ��ο επέστρεψαν στο μέρος που γνωρίστηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο για να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Οι δυο τους προτίμησαν να μείνουν σε φιλικό σπίτι και όχι στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του Ματέο στα Άχλα, για να μη δώσουν… στόχο και κράτησαν χαμηλούς τόνους κατά την παραμονή τους στο νησί.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Ελενίτσα πήρε τον καλό της από το χέρι και με πλοίο από τη Ραφήνα έφυγαν για Άνδρο. Φτάνοντας στο νησί έκαναν ότι μπορούσαν για να μην προκαλέσουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού το Σάββατο το βράδυ επισκέφτηκαν πολύ γνωστή για τα κρεάτά της ταβέρνα και γεύτηκαν τοπικές λιχουδιές.

Η Ελένη και ο Ματέο είναι αχώριστοι! Σύμφωνα με κοντινό άνθρωπο της παρουσιάστριας που μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! η Ελένη αισθάνεται πολύ ευτυχισμένη από τη στιγμή που αποφάσισε να μην κρύβει πλέον τη σχέση της.

Μάλιστα τώρα που τα παιδιά της κάνουν διακοπές με τον… μπαμπά στην Κέρκυρα, οι δυο ερωτευμένοι περνούν πολύ χρόνο μαζί και ο Ματέο περνά πολλά βράδια στο σπίτι της Ελένης.

Τα πράγματα μάλιστα δείχνουν αρκετά σοβαρά, αφού ο Παντζόπουλος έχει γνωρίσει τόσο τη μαμά της Ελένης, την κα Ζέτα, όσο και τον αδελφό της και τα παιδιά της!!

Αυτά είναι… Εδώ υπάρχει ένας έρωτας… μεγάλος!!!!

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη της Ελένης και του Ματέο στην Άνδρο.

Πηγή: Hello, OK!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top