Γ. Βαλτινός: «Οι νέοι μας έχουν υποταχθεί στο σύστημα»

Τι λέει για την οικονομική, πολιτική και… κοινωνική κρίση

Με ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος σχολιάζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρόν» την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας ο Γ. Βαλτινός. Ο γνωστός ηθοποιός που αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αχαρνής» επικρίνει τους πολιτικούς που άφησαν την κατάσταση να φτάσει σ’ αυτό το σημείο και παροτρύνει τους νέους να μην πέσουν αμαχητί.

«Η επανάσταση έρχεται από τους νέους. Τους νέους μας όμως έχουμε φροντίσει εδώ και καιρό να τους κάνουν αλοιφή. Ίντερνετ, φραπέδες, καφέδες, χαρτζιλίκια… Οι νέοι που δεν έχουν μπει ακόμη στην παραγωγή, γιατί όλοι οι άλλοι έχουν αντιληφθεί το τι γίνεται, γιατί ο μισθός τους έχει πέσει θύμα του ΔΝΤ. Πρέπει να ξυπνήσουν», λέει ο γνωστός ηθοποιός και προσθέτει:

«Ο γιος μο�� δεν μπορεί την όλη κατάσταση στην Ελλάδα και φεύγει για να βρει δουλειά σε άλλη χώρα, πάνω σ’ αυτό που έχει σπουδάσει. Αυτό με πικραίνει πολύ ως πατέρα, αλλά τι να του πω;»

Με σκληρά λόγια αναφέρεται επίσης και στους πολιτικούς, αλλά και στον ελληνικό λαό που παραδόθηκε και χωρίς καμία αντίδραση αποδέχτηκε την παρούσα κατάσταση.

«Η μόνη ιδεολογία που εφαρμόζεται είναι η ιδεολογία του χρήματος. Τα golden boys έκαναν το μεγάλο κόλπο για να βγάλουν χρήματα μέσα από φούσκες και τώρα χρωστάνε όλοι σε όλους», λέει.

Τέλος ο Γ. Βαλτινός παροτρύνει τους ανθρώπους του πνεύματος να λένε αυτά που δε λέει ο λαός όταν τους δίνεται το βήμα και τόνισε ότι ο ηθοποιός θα πρέπει να είναι ένας «ταπεινός Θεός», που νιώθει τεράστιος και σημαντικός και ταυτόχρονα ταπεινός μέσα από την πνευματικότητά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top