Το τρικούβερτο γλέντι γενεθλίων της Madonna

Πάρτι σε λονδρέζικο VIP club και... στο σπίτι της

Το τρικούβερτο γλέντι γενεθλίων της Madonna

Γενέθλια έχει σήμερα η Madonna και του έδωσε να... καταλάβει! Η «βασίλισσα της ποπ» ξεκίνησε να γιορτάζει από το προηγούμενο βράδυ, οπότε και βρέθηκε σε prive club του Λονδίνου, ενώ απόψε έχει διοργανώσει πάρτι στο σπίτι της, όπου θα σβήσει τα κεράκια μαζί με τον γιό της, Rocco, που είχε γενέθλια την περασμένη Τετάρτη!

Εμφανώς ανανεωμένη, χωρίς ίχνος ρυτίδας και κομψά ντυμένη, η Madge βρέθηκε στο χλιδάτο «Shoreditch House» όπου μόνο λίγοι και καλοί μπορούν να μπουν.

Μαζί της έφτασαν η κόρη της Lourses και ο Jesus Luz, ενώ μεταξύ των καλεσμένω�� της ήταν η παρουσιάστρια Claudia Winkleman, η ηθοποιός Billie Piper και ο κωμικός Paul Whitehouse.

Η Madonna φορούσε ένα ασημί μεταξωτό Dolce & Gabbana φόρεμα, αν και την παράσταση έκλεψε η Olympus Teneo τσάντα της που ήταν διακοσμημένη με έναν τεράστιο χρυσό σταυρό, αξίας 7.000 και κάτι ευρώ, που φέρεται ως δώρο γενεθλίων από τον Jesus!

Στα μαύρα ήταν ντυμένη η κόρη και ο καλός της, ενώ πληροφορίες λένε πως και οι υπόλοιποι καλεσμένοι το ίδιο χρώμα φόρεσαν...

Η παρέα απέφυγε τους χορούς, αλλά το γιόρτασε με ένα λουκούλλειο γεύμα αξίας 120.000 ευρώ! Μεταξύ άλλων, το τραπέζι περιελάμβανε αυγά ορτυκιού με κάπαρη και μαγιονέζα, θαλασσινά όπως καραβίδες και σκαλοπίνια με σάλτσα πιπεριού, ενώ υπήρχαν άφθονα κοκτέιλ και σαμπάνια.

Απόψε, το γλέντι θα συνεχιστεί για τα καλά στο σπίτι της Madge, όπου θα γιορτάσει μαζί με τον Rocco. Εκείνη «πάτησε» τα 52 και εκείνος τα 10, οπότε τι καλύτερο από μια βραδιά κεφιού με φίλους;

Δείτε το πάρτι στο «Shoreditch House»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top