«Μαμάκιας» 100 εκατομμυρίων δολαρίων

Η εξομολόγηση του Τζάστιν Μπίμπερ

«Μαμάκιας» 100 εκατομμυρίων δολαρίων

Κορίτσι ψάχνει να βρει το ίνδαλμα των εφήβων Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος αν και στα 16 του έχει περιουσία 100 εκατομμυρίων δολαρίων από την καριέρα του στο τραγούδι, ή μαμά του ακόμα τον τιμωρεί.

Μπορεί να λιώνουν γι αυτόν εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον κόσμο, ο Τζάστιιν όμως δεν έχει βρει ακόμα την κατάλληλη φιλενάδα, αν και θα το ήθελε πολύ.

Μάλιστα είπε τον πόνο του και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα News of the World, όπου εξήγησε ότι νομίζει πως όλα τα κορίτσια θέλουν να "τα φτιάξουν" μαζί του επειδή είναι διάσημος, και όχι επειδή τους αρέσει πραγματικά.

Στη συνέντευξή του αναφέρθηκε και στη μητέρα του, η οποία τον αντιμετωπίζει ακόμα σαν …μικρό.

«Η μαμά μου, μου παίρνει πράγματα που μου αρέσουν πολύ, όπως το κομπιούτερ και το κινητό μου, μου παίρνει το κινητό μου για μέρες», εξομολογήθηκε ο 16χρονος Τζάστιν .

Μάλιστα όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «Δεν της λες, μαμά είμαι ο διάσημος Τζάστιν Μπίμπερ», εκείνος απάντησε: «Θα μου ρίξει χαστούκι!»

Έτσι έγινε γνωστό ότι η μαμά του διάσημου Τζάστιν τον βάζει τιμωρία όταν δεν φέρεται καλά, δεν τον αφήνει να βγει το βράδυ, τον υποχρεώνει να κοιμάται οκτώ ώρες και να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα τέσσερις ώρες την ημέρα. Διαφορετικά τον απειλεί ότι θα ακυρώσει τις συναυλίες του, στις οποίες τον ακολουθεί είτε η ίδια είτε ο μπαμπάς του.

«Έχω μια μέρα την εβδομάδα για εμένα να είμαι απλό παιδί, να παίζω μπάσκετ, να βγαίνω με τους φίλους μου, να κάνω ό, τι θέλω», λέει ο διάσημος νεαρός με ευχαρίστηση, αλλά και με παράπονο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top