Τα κρυφά ερωτικά ραντεβού Jolie - Pitt

Τι ομολόγησε η Angelina για την σχέση τους;

Τα κρυφά ερωτικά ραντεβού Jolie - Pitt

«Η σχέση μου με τον Brad δεν ξεκίνησε στα γυρίσματα του "Mr & Mrs Smith"», αποκαλύπτει η Angelina Jolie και εξομολογείται πως κλείνει... κρυφά ερωτικά ραντεβού με τον καλό της, ώστε να απολαύσουν ο ένας τον άλλον μακριά από τα βλέμματα των 6 παιδιών τους!

Μιλώντας στο περιοδικό «Stylist», η σέξι ηθοποιός διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν να έγινε ζευγάρι με τον Bradκατά την διάρκεια των γυρισμάτων του φιλμ, την περίοδο δηλαδή που εκείνος ήταν με την Jennifer Aniston.

«Γίναμε φίλοι στα γυρίσματα. Η ερωτική σχέση ξεκίνησε αργότερα», επιμένει η Angelina. Βέβαια, το 2006 είχε δηλώσει πως ανυπομονούσε να πάει στα γυρίσματα εξαιτίας του Brad... Είδες βρε όρεξη για δουλειά όταν έχεις έναν καλό φίλο εκεί;

Παράλληλα, η ηθοποιός αποκαλύπτει «πιπεράτες» λεπτομέρειες για την ερωτική της ζωή με τον σύζυγό της. Όπως λέει, μία φορά την εβδομάδα ή ανά 15ήμερο φροντίζουν να... συνευρίσκονται σε διάφορα μέρη του σπιτιού!

«Συνήθως δεν έχουμε κάποιον να προσέχει τα παιδιά. Ωστόσο, κάποιες φορές ζητάμε κάποιον ώστε να μείνουμε μόνοι οι δυό μας. Πηγαίνουμε σε κάποιο άλλο μέρος του σπιτιού και κλειδώνουμε την πόρτα...», λέει χαρακτηριστικά.

Όπως προσθέτει, δεν τους αρέσει και πολύ να βγαίνουν έξω, γιατί τους λείπουν τα παιδιά, από τα οποία έχει καταφέρει να αποκτήσει υπομονή και ψυχική δύναμη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top