Η Χρύσπα νιόπαντρη στην Αίγινα!

Το ευτυχισμένο ζευγάρι κάνει διακοπές!

Η Χρύσπα νιόπαντρη στην Αίγινα!

Κανονικά θα μιλάγαμε για το μήνα του μέλιτος. Καθώς όμως οι υποχρεώσεις και των δύο δεν επιτρέπουν πολυήμερες διακοπές, οι δύο τους επέλεξαν να επισκεφθούν ως νιόπαντροι την Αίγινα με την οποία η τραγουδίστρια διατηρεί ιδιαίτερους δεσμούς.

Οι νιόπαντροι Χρύσπα και Παναγιώτης Νικολάου, ευτυχισμένοι όσο ποτέ μετά και το γάμο τους επισκέφθηκαν το νησί του Αργοσαρωνικού όπου οι γονείς της τραγουδίστριας διατηρούν σπίτι.

Το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους οι δυο τους το περνούσαν είτε βολ��άροντας στην πόλη είτε στην παραλία Αιγινίτισσα, ενώ το απόγευμα τους κατευθύνονταν για φαγητό στην ταβέρνα Μάνητας στην περιοχή Φάρος λίγο έξω από το κέντρο του νησιού.

Αρκετές φορές, μάλιστα, το νιόπαντρο ζευγάρι δείπνησε και με τους γονείς της τραγουδίστριας. Γιώργο και Μαρία, που έχουν αδυναμία στο γαμπρό τους και δεν το κρύβουν!

Δεν έλειψαν πάντως και οι ρομαντικοί περίπατοι για το νεόνυμφο ζευγάρι που δυστυχώς, όπως εξομολογείται κοινός φίλος τους, δε θα μπορέσει να μείνει πάνω από μια εβδομάδα στο νησί: «Ο μήνας του μέλιτος έχει μετατεθεί για αργότερα λόγω υποχρεώσεων. Η Χρύσπα πρέπει να είναι στην Αθήνα μετά τον Δεκαπενταύγουστο για να ηχογραφήσει το νέο της άλμπουμ ενώ και ο Παναγιώτης έχει υποχρεώσεις που τρέχουν».

Οι πληροφορίες λένε πάντως ότι η Χρύσπα έπεσε «θύμα» και μιας γνωστής της αδυναμίας: των περίφημων φιστικιών Αιγίνης της περιοχής στα οποία -αν και προσέχει τη σιλουέτα της- δε μπορεί να αντισταθεί!

Πηγή: ΟΚ!

Πρώτη ανάρτηση: 13/08/2010 23.04

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top