Ο Harry Potter μιλά για γυναίκες σε gay περιοδικό

Γιατί νευριάζει σε κάθε ραντεβού ο νεαρός ηθοποιός;

Ο Harry Potter μιλά για γυναίκες σε gay περιοδικό

Μπορεί με την μαγεία του να νικά κάθε κακό στον «Harry Potter», ωστόσο, στην πραγματική του ζωή ο Daniel Radcliffe δεν καταφέρνει να μαγέψει τις κοπέλες. Έτσι τουλάχιστον λέει ο ίδιος, που μίλησε για... γυναίκες σε συνέντευξή του σε gay περιοδικό!

«Είναι κάτι αρκετά αμήχανο... Έχω αυτή την απίστευτη αγωνία για περίεργες σιωπές και παύσεις και όλα αυτά τα πράγματα, που νομίζω ότι όλοι ανησυχούν. Καταφέρνω τελικά να γίνω αρκετά ομιλητικός στο τέλος, ίσως υπερβολικά και, πιθανώς, λίγο βαρετά», δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός στο περιοδικό «Out».

Πού είναι το παράξενο; Ότι δίνει συνέντευξη σε gay περιοδικό, την στιγμή που ακόμα παλεύει να διαψεύσει τις φήμες που τον θέλουν ομοφυλόφιλο! Mάλιστα, δεν δίστασε να φωτογραφηθεί και αγκαλιά με μία τραβεστί...

Στη συνέντευξή του ο Daniel ισχυρίζεται ότι δεν έχει σχέση αυτό τον καιρό, παρά τις φωτογραφίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας και στις οποίες περπατούσε χεράκι χεράκι με μια μελαχρινή αγνώστων λοιπών στοιχείων και αμφιβόλου ομορφιάς.

«Είχα σχέση για περίπου 3 χρόνια και χώρισα πρόσφατα», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «αυτή την εποχή είμαι ελεύθερος και κυνηγάω κορίτσια».

Πάντως, πολλές θετικές απαντήσεις δεν παίρνει κάτι που τον κάνει να... νευριάζει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top