Επώνυμοι έρωτες στο νησί των ανέμων

Ποιά νέα ζευγαράκια και επανασυνδέσεις «τσακώσαμε»;

Επώνυμοι έρωτες στο νησί των ανέμων

Από νησί των ανέμων σε νησί του έρωτα και των επανασυνδέσεων κοντεύει να εξελιχθεί η Μύκονος! Μετά τον Παναγιώτη Μπουγιούρη με την νέα του συνοδό και τον Αντώνη Ρέμο με την 25χρονη Υβόννη, ήρθε η σειρά κάποιων άλλων να περπατήσουν χεράκι χεράκι σε παραλίες και σοκάκια.

Το νέο loves tory που εντοπίσαμε στα Ματογιάννια αφορά την ��ιρήνη Μερκούρη, που συνοδευόταν από ψηλό άντρα με γκρίζους κροτάφους αγνώστων λοιπών στοιχείων! Με μαύρο μίνι φόρεμα, η Ειρήνη βόλταρε στα σοκάκια με τον νέο της αγαπημένο. Σε κάποια φάση, δε, άρχισε να κάνει τον σταυρό της - λέτε να φοβήθηκε το κακό το μάτι;

Μύκονο (αλλά όχι Σαντορίνη) σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι, η Ζενίλντα με τον Κώστα Σόμμερ! Τι είπατε; Έχουν χωρίσει; Λάθος κάνετε γιατί η ίδια μας είπε ένα μεγάλο «ναι» όταν την ρωτήσαμε αν τα ξαναβρήκαν. «Έχουμε μέλλον ακόμα», πρόσθεσε η ίδια, γιατί αυτοί οι δυό μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε.

Το κεφάλαιο «επανασύνδεση» έχει και συνέχεια: Ντορέττα Παπαδημητρίου και Κώστας Πηλαδάκης! Μπορεί το περασμένο καλοκαίρι να πέρασαν χώρια τις διακοπές τους εξαιτίας μια κρίσης στον γάμο τους, ωστόσο, φέτος τίμησαν οικογενειακώς την Μύκονο. «Είναι το νησί μας, ερχόμαστε οικογενειακά πάντα», δήλωσε στο Star η Ντορέττα.

Βρε τάμα το έχουν όσοι πάνε στο κοσμοπολίτικο νησί να μην φεύγουν μόνοι;


Δείτε τα ζευγαράκια της Μυκόνου!


Πρώτη Καταχώρηση: 13/08/2010 - 08.52

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top