Ξανά μαζί Ράπτη-Μαρακάκης!

Αναθερμάνθηκε το ειδύλλιο;

Ξανά μαζί Ράπτη-Μαρακάκης!

Η «ωραία Ελένη» της Βουλής και ο γοητευτικός δικηγόρος είναι και πάλι μαζί!


Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μαρακάκης είναι και πάλι μαζί. Το γνωστό ζευγάρι μετά από φήμες που είχαν φουντώσει για χωρισμό τους μετά την χωριστή τους εμφάνιση στο γάμο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του!


Αν και ο γνωστός δικηγόρος είχε δηλώσει ότι δεν είναι πλέον μαζί και η βουλευτής από τη Θεσσαλονίκη τηρούσε αινιγματική σιωπή, το ζευγάρι εθεάθη να εισέρχεται μαζί σε γυμναστήριο στη Βάρη και ακολούθως να αποχωρεί παρέα με το ίδιο αυτοκίνητο!


Η γυμναστική φαίνεται ότι αποτελεί δυνατό συνεκτικό στοιχείο μεταξύ των δυό τους και, έτσι, την Τετάρτη -«σα να μην πέρασε μια μέρα»- οι δυο τους πέρασαν μαζί την πόρτα του «Vari Sports Club» όπου ο Γιάννης Μαρακάκης επισκέπτεται συχνά.


Η Έλενα Ράπτη αρχικά περιηγήθηκε από τους γυμναστές στο χώρο στην πρώτη της μέρα στο συγκεκριμένο γυμναστήριο και, εν συνεχεία, έκανε δοκιμαστικά κάποιες ασκήσεις. Με κοντό γκρι σορτσάκι, στενό μπλουζάκι και μαλλιά μαζεμένα, η «ωραία Ελένη» της Βουλής εντυπωσίασε τους θαμώνες του γυμναστηρίου!


Ο fit δικηγόρος, από την άλλη, ακολούθησε το δικό του -καθιερωμένο- πρόγραμμα προπόνησης και μετά από μια ώρα έφυγαν από το γυμναστήριο. Δείχνοντας ευδιάθετοι και ερωτευμένοι, όπως παλαιότερα, Μαρακάκης και Ράπτη μπήκαν στο μαύρο κάμπριο Audi Α4 του δικηγόρου και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top