Έγκυος η Victoria Beckham;

Θέλει να αποκτήσει κόρη μετά τα τρία αγόρια

Έγκυος η Victoria Beckham;

Έγκυο θέλουν οι φήμες την Victoria Beckham, μετά τα δημοσιεύματα των περασμένων μηνών που έλεγαν ότι το διάσημο ζευγάρι προσπαθεί εντατικά να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί!

Αν και η σύζυγος του David Beckham παραμένει (εξωφρενικά) αδύνατη, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Romeo, o Brooklyn και ο Cruz θα αποκτήσουν αδερφάκι.

Τόσο ο David όσο και η Victoria φαίνεται πως επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν μία κόρη, μιας και η πρώην τραγουδίστρια νυν σχεδιάστρια μόδας έχει βαρεθεί να είναι το μοναδικό θηλυκό στο σπίτι.

Πάντως, έπειτα από 11 χρόνια έγγαμου βίου, ο σούπερ σταρ της μπάλας δήλωσε πρόσφατα πως βρίσκει ακόμα σέξι την γυναίκα του και αποκάλυψε αυτό που τον ελκύει πάνω της: «είναι φανταστική μητέρα και πιστεύω πως όταν βλέπεις μια γυναίκα να δίνει τον εαυτό της για τα παιδιά της και να είναι τόσο υπέροχη μαζί τους, δεν μπορείς να μην την λατρεύεις», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το μεγαλύτερο ταλέντο της;

Σύμφωνα με τον David, πάντα, είναι το ότι «καταφέρνει να κουμαντάρει τρία σκανταλιάρικα παιδιά φορώντας ψηλοτάκουνες γόβες»!

Αυτό δεν είναι ταλέντο... ακροβατικά λέγεται!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top