Ο Θάνος Πετρέλης με τις κόρες του στην παραλία!

Ευτυχισμένος «χαζομπαμπάς» ο δημοφιλής τραγουδιστής

Ο Θάνος Πετρέλης με τις κόρες του στην παραλία!

Μπορεί ο Θάνος Πετρέλης να τραγουδούσε «δόξα σοι ο Θεός που είμαι ακόμη ελεύθερος» αλλά κάθε άλλο παρά το πιστεύει. Το αντίθετο μάλιστα καθώς απολαμβάνει ιδιαίτερα τις βόλτες στην παραλία και τα δροσιστικά μπάνια στη θάλασσα με τη γυναίκα και τις δύο κόρες του, σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του Hello!

Ο Θάνος Πετρέλης μπορεί να μην έχει πολύ ελεύθερο χρόνο μιας και το φετινό του καλοκαίρι είναι μοιρασμένο ανάμε��α σε στούντιο (όπου ηχογραφεί το νέο του δίσκο) και σε συναυλίες ανά την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά ως καλός πατέρας και σύζυγος φροντίζει να τον διαθέτει εξ ολοκλήρου για τη σύζυγο του, Σοφία, και τις κόρες του, Αγάπη και Σίλια!

Μιας και δε γινόταν λόγω υποχρεώσεων να εγκαταλείψει το κλεινόν άστυ, ο Δημοφιλής τραγουδιστής πήγε «συν γυναιξί και τέκνοις» στον Αστέρα Βουλιαγμένης για μια δροσιστική οικογενειακή βουτιά στη θάλασσα!

Οι μικρές Σίλια και Αγάπη, ενάμιση και τεσσάρων ετών αντίστοιχα, φάνηκαν να ξετρελαίνονται με τα παιχνίδια στο νερό αλλά το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι πιο ξετρελαμένος ακόμη έδειχνε ο Θάνος Πετρέλης που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και το καμάρι του «χαζομπαμπά» που παίζει με τις κορούλες του!

Επιθυμία, πάντως, της οικογένειας Πετρέλη είναι να «ξεκλέψουν» και λίγες μέρες εκτός πρωτεύουσας για να απολαύσουν ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές, αν φυσικά το επιτρέψουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τραγουδιστή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top