Η «μαμά» Jennifer Lopez στην παιδική χαρά!

Οικογενειακή έξοδος για Jennifer και Marc Anthony

Η «μαμά» Jennifer Lopez στην παιδική χαρά!

Ποιοτικό οικογενειακό χρόνο αποφάσισαν να περάσουν η Jennifer Lopez και o Marc Anthony που επισκέφθηκαν το σαββατοκύριακο με τα παιδιά τους παιδική χαρά του Los Angeles.

Ντυμένοι casual, το αγαπημένο ζεύγος πήραν τα δίδυμα παιδιά τους, Max και Emme, και μαζί με τα παιδιά του γοητευτικού τραγουδιστή από τον προηγούμενο του γάμο, Christian και Ryan, πήγαν οικογενειακή βόλτα στο πάρκο με την παιδική χαρά.

Μάλιστα όσο έπαιζαν τα παιδιά τους, ο Marc Anthony πήρε και έφαγαν από διπλανό φαστφουντάδικο πατάτες και χάμπουργκερ κάτι που παλαιότερα η σέξυ Λατίνα, που πρόσεχε σαν κόρη οφθαλμού τη διατροφή της, θα απέρριπτε δια ροπάλου!

Οι δυό τους πάντως έδειξαν να ευχαριστιούνται με την ψυχή τους τα παιχνίδια των παιδιών και συμμετείχαν με όρεξη στις δραστηριότητες τους. Πάντως, μη νομίζετε... Από κοντά ήταν και ο σωματοφύλακας αλλά και η νταντά για παν ενδεχόμενο!

Άραγε γι’ αυτό έχουμε χάσει από προσώπου γης την Jennifer; Αποφάσισε να πάρει το ρόλο συζύγου-μητέρας στα σοβαρά και να βάλει την καριέρα σε δεύτερη μοίρα;

πρώτη ανάρτηση: 10/8, 23:32

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top