Η Lindsay Lohan μας «πάει» στην κόλαση!

Η καυτή φωτογράφηση της... άτακτης Lohan

Η Lindsay Lohan μας «πάει» στην κόλαση!

«Κόλαση» όνομα και πράγμα φαίνεται να είναι η νέα ταινία με την Lindsay Lohan όπως αποκαλύφθηκε από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στην δημοσιότητα.


Το «κακό» κορίτσι της show biz κατάφερε πάλι να κεντρίσει το ενδιαφέρον με την sexy φωτογράφηση που έκανε για τις ανάγκες της ταινίας Inferno, όπου πρωταγωνιστεί.


Η Lohan θα υποδυθεί μία γνωστή πορνοστάρ, την Linda Lovelace και σε συνέντευξή της έδωσε μερικά στοιχεία για την ταινία. Η Linda Lovelace, έγινε γνωστή με την ταινία της «Deep Throat», το 1972, που κυριολεκτικά σάρωσε στα ταμεία και έκανε πολύ μεγάλη επιτυχία διεθνώς, ενώ στην χώρα μας προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.


«Όταν αγαπάς κάποιον είσαι εκεί μόνο για αυτό τον λόγο, αγνοείς ποιοί είναι γύρω σου και τι θέλουν από εσένα» είπε η Loxan για τον ρόλο της.


Η ταινία έχει θέμα την πολυτάραχη ζωή της Linda Lovelace, ξεκινώντας από τα πρώτα της τα βήματα στην κινηματογραφική βιομηχανία των ταινιών πορνό και συνεχίζει καταγράφοντας την ακτιβιστική της δράση μέχρι τον θάνατο της το 2002 σε τροχαίο ατύχημα.


Η Lohan κατέθεσε και τα δικά της «πιστεύω» για την ίδια την Lovelace: «Πιστεύω ότι ήταν ένα αθώο κορίτσι 23 ετών όταν γνώρισε και ερωτεύτηκε τον άντρα που την έβαλε στο πορνό. Όπως όλες οι κοπέλες ερωτεύτηκε τον μυστηριώδη και γοητευτικό αυτόν άντρα και αγνοούσε τα υπόλοιπα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top