Μαρκουλάκης: «δεν λέω όχι σε δεύτερο γάμο»

Τι λέει για το διαζύγιο και την νέα του σύντροφο;

Μαρκουλάκης: «δεν λέω όχι σε δεύτερο γάμο»

Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, λίγες μέρες μετά την δημοσίευση των πρώτων φωτογραφιών με την νέα του σύντροφο, Αναστασία Σμαραγδή! Σε συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός χαρακτηρίζει το διαζύγιο αποτυχία και παραδέχεται πως ήθελε πάντα να ξεχωρίζει από το πλήθος!

«Δεν μπορώ να πω όχι σε τίποτα. Ούτε σε έναν ακόμη γάμο, ούτε και σε άλλα παιδιά», λέει στο «Big Fish» ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, το περιοδικό «Hello» φιλοξένησε φωτογραφίες με την νέα του αγαπημένη, την κόρη του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή. Ο Κωνσταντίνος και η ξανθιά σκηνογράφος είναι ζευγάρι εδώ και περίπου ένα χρόνο, όμως, κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιλώντας για τον χωρισμό με την πρώην σύζυγό του, Έρση Ξενάκη, ο ηθοποιός χαρακτηρίζει το διαζύγιο αποτυχία και επισημαίνει: «όπως και να το κάνουμε, το διαζύγιο είναι μία αποτυχία και όποιος δεν το παραδέχεται εθελοτυφλεί. Παρ’ όλα αυτά, η αποτυχία αυτή σου ανοίγει πόρτες για τις επόμενες πιθανές επιτυχίες».

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2004 και, ένα χρόνο μετά, απέκτησε ένα γιο. «Δεν ξέρω αν κάποιος το βλέπει διαφορετικά, αλλά κανείς δεν παντρεύεται ούτε τεκνοποιεί με σκοπό να χωρίσει», λέει ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης περιγράφει τον εαυτό του ως πολύ εξωστρεφές και ευαίσθητο παιδί που του άρεσε να επιδεικνύεται και καταλήγει: «ήθελα πάντα να ξεχωρίζω από το πλήθος»!

Δείτε τον ηθοποιό με την νέα του σύντροφο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top