Τώρα στα Κατεχόμενα και η Rihanna

Φήμες αλά... JLo για συναυλία σε VIP ξενοδοχείο

Τώρα στα Κατεχόμενα και η Rihanna

Ακόμα μία πληροφορία για συναυλία ξένου σταρ σε νεόδμητο ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Κερύνεια έρχεται στο φως: μετά την άρνηση της Jennifer Lopez να τραγουδήσει στα εγκαίνια του «Cratos Premium», ήρθε η σειρά της Rihanna να αναμειχθεί σε παρόμοια υπόθεση!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου «Fashion Palace», επτά αστέρων παρακαλώ, έκαναν «κρούση» στη Rihannaγια να εμφανιστεί στις 15 Σεπτεμβρίου, στην τελετή κατάθεσης των θεμελίων του.

Μάλιστα, τουρκικές εφημερίδες αναφέρουν πως η Αμερικανίδα ποπ σταρ θα πει 10 τραγούδια και θα αμειφθεί με 1 εκατομμύρια δολάρια, ενώ έχει εισπράξει ήδη 250.000 δολάρια ως προκα��αβολή.

Τη συμφωνία φαίνεται να έκλεισε ο ιδιοκτήτης του ισπανικού Fashion TV, Γιλμάζ Μπεκτάς, ο οποίος πρόκειται να ανεγείρει το ξενοδοχείο γκρεμίζοντας ένα παλαιότερο ξενοδοχειακό συγκρότημα που υπάρχει στην ίδια τοποθεσία.

Ωστόσο, το τουρκικό κανάλι «AdaTv» μετέδωσε πως το λεγόμενο υπουργείο Τουρισμού στα Κατεχομενα διαψεύδει τα περί έλευσης της Rihanna, αλλά και την... ανέγερση του ξενοδοχείου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Τουρκοκύπριοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προσελκύσουν τουρίστες, γεγονός που προκαλεί έντονες αντιδράσεις.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top