Αρζόγλου:«Είχα κοινή σύντροφο με τον πατέρα μου»

Μιλάει για την ζωή του, την Έλενα Ακρίτα και τον χωρισμό

Αρζόγλου:«Είχα κοινή σύντροφο με τον πατέρα μου»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Αρζόγλου, που σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του παραδέχεται ότι η πρώτη του σύντροφος, ήταν και σύντροφος του πατέρα του!!

Τι έκανε όταν το συνειδητοποίησε; «Εκεί που ήμουν έτοιμος, σχετικά ώριμος να αρχίσω να μοιράζομαι, ξαφνικά κλείστηκα στο καβούκι μου». Δεκαπέντε χρόνια του πήρε να το ξεπεράσει και να μπορέσει να μιλήσει ανοιχτά για αυτό.

Ο Κ. Αρζόγλου μιλάει και για την Έλενα Ακρίτα, με τη οποία αν και χώρισαν μετά από δέκα χρόνια γάμου, διατηρούν άριστες σχέσεις.

Τον στήριξε πολύ στην αρρώστιά του και της οφείλει την σωστή επιλογή των γιατρών που έκανε, όταν «παιζόταν πια η ζωή μου».

Ο Αρζόγλου παραδέχεται ότι στον χωρισμό του με την Έλενα μέτρησε πολύ ο εγωισμός του συμπληρώνοντας πως το έχει μετανιώσει. «Θα μπορούσα να είχα δώσει λίγο περισσότερο χρόνο και ευθύνομαι εγώ για αυτό».

Πλέον, μετά και από την δυσκολία που πέρασε, το σημαντικό για εκείνον είναι ότι «βλέπω πια -τώρα που είναι αργά- το θαύμα» και δηλώνει πως αυτό που του λείπει είναι «η φαντασία της Μαρίας» (της κόρης του): «Θέλω να τη συναντήσω. Αυτήν τη φαντασία νομίζω ότι το παιδικό θέατρο είναι πολύ φτωχό για να τη συναντήσει»…

Πηγή: Εγώ Weekly

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top