Νίνο: «Όταν χωρίζω, τελειώνει εκεί»

Στα 29 του θέλει να τα κάνει όλα!!

Νίνο: «Όταν χωρίζω, τελειώνει εκεί»

«Τον τελευταίο καιρό νιώθω σαν να έχω ξαναγεννηθεί», λέει ο Νίνο σε συνέντευξη του και συμπληρώνει: «Όλα αυτά τα χρόνια μου έλειπε η ηρεμία, να αισθάνομαι την ψυχή μου να ανασαίνει και να ανασταίνεται. Δεν ήταν εύκολο για μένα να φέρω όλη αυτή την ξαφνική και απότομη αναγνωρισιμότητα στα μέτρα μου, δεν ήξερα πώς να τη χειριστώ σωστά, αλλά τώρα είμαι καλύτερα, τώρα έχω συνειδητοποιήσει τι κάνω και πού είμαι εγώ ο ίδιος ως οντότητα».

Ο Νίνο παραδέχεται ότι είχε «καβαλήσει το καλάμι» στο παρελθόν, αλλά συνήλθε. «Νόμιζα ότι μου ανήκε όλος ο κόσμος, αλλά τελικά δεν μου ανήκε τίποτα», λέει και προσθέτει: «Εκείνη την περίοδο με προσγείωσαν ��α απανωτά χτυπήματα που έτρωγα από τον εαυτό μου. Θυμάμαι ότι, για τέσσερις μέρες σερί, δεν μπορούσα να κοιμηθώ»!!!

Ο νεαρός τραγουδιστής ζει πολύ απλά, βλέπει αγώνες με τους φίλους του και γιόρτασε τα γενέθλια του μετά από 12 χρόνια στο σπίτι του με αγαπημένα του πρόσωπα.

Αν και...είναι καλός άνθρωπος, όπως λέει, έχει γίνει πιο σκληρός, μετά από όλα αυτά που έχει περάσει και ότι τον πληγώνει απλά το κάνει delete. Το ίδιο ισχύει και για τις σχέσεις του. «Όταν χωρίζω από μια γυναίκα, τελειώνει εκεί. Πληγώνομαι, αλλά δεν κρατάω επαφή».

Πηγή: Down Town

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top