Αναγγελία γάμου για Τσιρίλο - Ασημακοπούλου

Παντρεύονται τον επόμενο μήνα, πριν τα γεννητούρια

Αναγγελία γάμου για Τσιρίλο - Ασημακοπούλου

Με τα δεσμά του γάμου ενώνονται και επίσημα Μπρούνο Τσιρίλο και Έλενα Ασημακοπούλου, που δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους! Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και η ξανθιά ηθοποιός θα ανέβουν τα σκαλιά του δημαρχείου λίγο πριν την γέννηση του πρώτου τους παιδιού, ενώ θα ακολουθήσει θρησκευτικός γάμος και βάφτιση μαζί.

«Ο Μπρούνο Τσιρίλλο γεννηθείς εις Καστελλαμάρε Ντι Στάμπια Ιταλίας, κάτοικος Θεσσαλονίκης, γιος του Ντομένικο και της Μαρία - Ροζάρια , το γένος Ιότσι και η Ελένη Α��ημακοπούλου γεννηθείσα εις Αμαρούσιον Αττικής, κατοικος Αγίου Στεφάνου Αττικής, κόρη του Νικολάου και της Μαρίας, το γένος Βολιώτη πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στον Άγιο Στέφανο Αττικής», γράφει η αναγγελία που δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Αν και η ημερομηνία δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, ο γάμος θα γίνει κάποια Δευτέρα εντός του Σεπτεμβρίου ή -το αργότερο- στις αρχές Οκτωβρίου, με κουμπάρα την αδερφή της Έλενας, Σμαράγδα.

Με την ηθοποιό στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, το ζευγάρι πλέει ακόμα περισσότερο σε πελάγη ευτυχίας.

Η γοητευτική ηθοποιός που γνωρίσαμε στην «Πολυκατοικία» και την «Ονειροπαγίδα» έβαλε γκολ στην καρδιά του ποδοσφαιριστή το 2007, όταν ο Μπρούνο αγωνιζόταν με την φανέλα της ΑΕΚ.

Αν και αρχικά κρατούσαν την σχέση τους κρυφή, δεν τα κατάφεραν τελικά. Το 2009 αναγκάστηκαν να υποστούν την απόσταση, μιας και ο ποδοσφαιριστής «μετακόμισε» σε ομάδα της χώρας του και μετέπειτα σε ισπανική, ενώ πλέον ζουν μόνιμα στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης.

Η πρόταση γάμου έγινε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που έκανε το ζευγάρι στη γενέτειρα του Μπρουνο, την Νάπολη, κατά την διάρκεια ενός δείπνου και, μάλιστα, με τους γονείς του παρόντες!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top