Χωριστές διακοπές για Μενεγάκη - Παντζόπουλο

Ένας για Άνδρο τράβηξε και άλλος για Κυλλήνη

Χωριστές διακοπές για Μενεγάκη - Παντζόπουλο

Χωρίς το νέο της αμόρε, Ματέο Παντζόπουλο, συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Ελένη Μενεγάκη. Μην πάει ο νους σας σε χωρισμούς και τα τοιαύτα.

Το ζευγάρι παραμένει μαζί, εξάλλου μόλις άρχισε να κάνει τις πρώτες κοινές εξόδους, απλά η Ελένη αφιερώθηκε για λίγες μέρες στα παιδιά της, πριν αυτά συνεχίσουν τις διακοπές τους με τον μπαμπά τους, Γιάννη Λάτσιο στην Κέρκυρα!

Η παρουσιάστρια δεν επέλεξε φέτος την Μύκονο, όπως συνήθιζε τα τελευταία χρόνια, αλλά την Κυλλήνη, μέρος στο οποίο βρέθηκε και στις αρχές του καλοκαιριού.

Η Ελένη με την μητέρα και τα τρία της παιδιά πέρασαν στιγμές χαλάρωσης, ενώ επιδόθηκαν και σε αθλητικές δραστηριότητες!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το τένις ήταν η αγαπημένη ασχολία των ημερών τους, αφού δεν είχαν δοκιμάσει το άθλημα στο παρελθόν και ήθελαν να μάθουν όσο γίνεται καλύτερα!

Κατά τα άλλα απολάμβαναν τα μπάνια τους, ενώ η Ελενίτσα τα ελάχιστα βράδια που βγήκε για ποτό, έφυγε αργά από το ξενοδοχείο, προκειμένου να βρίσκεται όσο το δυνατόν περισσότερο με τα παιδιά της.

Την ίδια ώρα, ο Ματέο απολαμβάνει τα μπάνια του στην Άνδρο, όπου συνδυάζει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με χαλάρωση.

Ο 41χρονος επιχειρηματίας τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνάει στην παραλία με την οικογένεια και τους φίλους του, σύμφωνα με το ΟΚ!, ενώ το απόγευμα βγαίνει βόλτες με τον σκύλο του!

Όλα αυτά έγιναν βέβαια μετά την ολιγοήμερη απόδραση του ζευγαριού στην Ζάκυνθο, όπου σύμφωνα με το περιοδικό Hello!, το ζευγάρι βρέθηκε εκεί παρέα με την κουμπάρα της Ελένης, Νατάσσα Θεοδωρίδου…

Δείτε το φωτορεπορτάζ από τις χωριστές διακοπές του ζευγαριού στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top