Mια Ελληνίδα στην Ιταλική «Vogue»

Δείτε την φωτογράφηση της Ευγενίας Νιάρχου

Mια Ελληνίδα στην Ιταλική «Vogue»

Για τις σελίδες της ιταλικής Vogue φωτογραφήθηκε η Ευγενία Νιάρχου, που δηλώνει ότι λατρεύει το φως, τον ουρανό και την θάλασσα της Ελλάδας!

Για τις ανάγκες της φωτογράφησης η Ευγενία πόζαρε σε ένα νεοκλασικό σπίτι στο Παρίσι και εξέπληξε τους πάντες τόσο με την ομορφιά της, όσο και με τον επαγγελματισμό που έδειξε ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών.

Όπως γράφει στο άρθρο του ο Ιταλός δημοσιογράφος, «είναι μία ασυνήθιστη γυναίκα που ξεφεύγει από τα κλισέ, είναι μία κοσμοπολίτισσα, που θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο, είναι ταυτόχρονα ανοιχτή και μαζεμένη, έχει καταπληκτική αίσθηση του χιούμορ».

Η 24χρονη Ευγενία γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στο Παρίσι.

Κάνει παρέα με μερικές από τις πιο πλούσιες και διάσημες κοπέλες στον κόσμο, όπως την κόρη της Καρολίνας του Μονακό Σαρλότ Κασιράγκι, τους γόνους των οικογενειών των βαθύπλουτων Αλ Φαγιέντ Ντελάλ Μισόνι, αλλά και τις δίδυμες ηθοποιούς Άσλεϊ και Μέρι-Κέϊτ Όλσεν, με την οποία είχε δεσμό ο Σταύρος Νιάρχος.

Η Ευγενία και οι φίλες της λατρεύουν την μόδα και πολύ συχνά βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των ντεφιλέ των πιο μεγάλων οίκων. Άλλωστε, η ίδια είναι πάντοτε καλοντυμένη και το προσωπικό της στυλ πάντα συζητιέται. Μάλιστα, το 2007 μάγεψε τους πάντες στον «χορό των Ρόδων», όπου εμφανίστηκε με μια κατάλευκη Valentino τουαλέτα.

«Δεν μου αρέσει να με αποκαλούν κοσμική», δηλώνει η ίδια και προσθέτει: «οι κοσμικοί είναι ένας κόσμος που βλέπει αλλιώς τη ζωή, έχει συγκεκριμένους κανόνες που για εμένα είναι άγνωστοι. Έχω πολλούς φίλους, βγαίνω και διασκεδάζω, αλλά οι στόχοι μου είναι διαφορετικοί».

Η 24χρονη έχει σχεδιάσει δύο φορές σειρές κοσμημάτων για τον οίκο Azzaro και έχει ποζάρει για τον οίκο Maison Michel σε μία φωτογράφηση με την υπογραφή του Καρλ Λάνγκερφελντ, ενώ όσοι την γνωρίζουν λένε ότι είναι ένα κορίτσι που ξεχωρίζει...

Δείτε την φωτογράφησή της στην Vogue

Πρώτη ανάρτηση: 03- 08- 2010 00:08

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top