Αποκλειστικό: «αραχτοί» στο Μεγανήσι Ζήνα - Λύρας

Μάθετε τα πάντα για τις διακοπές τους στο star.gr

Αποκλειστικό: «αραχτοί» στο Μεγανήσι Ζήνα - Λύρας

Στο Ιόνιο «αλωνίζουν» με το σκάφος τους η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λήρας, που τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν «κολλήσει» με το Μεγανήσι, έναν μικρό επίγειο παράδεισο απέναντι από την Λευκάδα. Το star.gr έχει αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες για το τι κάνει το ζευγάρι στο νησί!

Όπως κάθε καλοκαίρι, η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της βολτάρουν με το σκάφος τους «SARILP» (αναγραμματισμός του επωνύμου του κ. Λύρα με λατινικούς χαρακτήρες και το αρχικό γράμμα από το όνομα της Πέγκυς) στα ελληνικά νησιά.

Και μπορεί προ ημερών να βρέθηκαν στην Ψαρού της Μυκόνου, όμως, το Ιόνιο φαίνεται πως τους έκλεψε την καρδιά, αφού «άραξαν» στο Μεγανήσι, το καταπράσινο νησάκι που βρίσκεται 4 μίλια έξω από την Λευκάδα.

Καθημερινά εδώ και τρεις ημέρες, το ζευγάρι δένει το σκάφος μπροστά από την περίφημη ταβέρνα «Ρίκος», στο Βαθύ, όπου απολαμβάνει φρέσκο ψάρι. Άλλωστε, το ίδιο κάνουν κι άλλοι επώνυμοι και επιχειρηματίες που σπεύδουν στο νησί, ενώ μάθαμε πως Πέγκυ και Γιώργος ειδοποιούν... τηλεφωνικά τον ιδιοκτήτη ότι καταφθάνουν για να απολαύσουν τις λιχουδιές του!

Όσο για το καφεδάκι και το ποτό τους; Το ζεύγος προτιμά το «Boom Boom», το οποίο ανήκει στον φίλο τους και μόνιμο κάτοικο Πάνο, ο οποίος είναι και μοναδικός δάσκαλος του νησιού.

Πάντως, Πέγκυ και Γιώργος δεν είναι μόνοι: στην παρέα τους έχουν τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο και τον γνωστό παιδαγωγό των celebrities Βησσαρίωνα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top