Στα δικαστήρια με ιερόδουλη ο Beckham

Ζητά 16 εκατομμύρια μετά από «πιπεράτες» αποκαλύψεις

Στα δικαστήρια με ιερόδουλη ο Beckham

Στα δικαστήρια οδηγούνται ο David Beckham και η ιερόδουλη Irma Nici, μετά τους ισχυρισμούς της τελευταίας ότι έκανε σεξ μαζί του το 2007, όταν δηλαδή ήταν παντρεμένος με την Victoria! O άσος της μπάλας ζητά 16 εκατομμύρια λίρες για ηθική βλάβη, ενώ η Irma τον κατηγορεί για «κακόβουλη συμπεριφορά».

Μιλώντας στο αμερικάνικο περιοδικό «In Touch» πριν από περίπου μία εβδομάδα, το 26χρονο call girl υποστήριξε πως συνευρέθηκε ερωτικά με τον David σε γνωστά ξενοδοχεία έναντι 10.000 δολαρίων την βραδιά. Παράλληλα, δήλωσε πως σε μία από τις συναντήσεις τους έκαναν σεξ χωρίς προφυλάξεις και σε άλλη μία συμμετείχε ακόμα μία κοπέλα, ενώ τον βαθμολόγησε με 7,5 στα 10!

Έξαλλος έγινε ο 35χρονος ποδοσφαιριστής, που έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα, ενώ έστειλε επιστολή στον εκδοτικό κολοσσό που έχει το περιοδικό ζητώντας να μάθει γιατί επετράπη η δημοσίευση ψευδών γεγονότων και γιατί δεν έγινε έλεγχος για τους ισχυρισμούς της Nici.

Παράλληλα, ο Beckham κατέθεσε μήνυση στο ανώτατο δικαστήριο του Λος Άντζελες και ζητά 16 εκατομμύρια λίρες για ηθική βλάβη. Ο σταρ των γηπέδων μηνύει το περιοδικό για δόλο και τη μητρική εταιρεία στη Γερμανία για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ ξεχωριστή μήνυση έχει κατατεθεί εναντίον της ιερόδουλης.

Όπως δήλωσαν οι εκπρόσωποί του, όσα χρήματα κερδιθούν από τη�� υπόθεση θα πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχουν ο ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του.

Τόσο άγρια τα έχει πάρει στο κρανίο ο Beck, που προσέλαβε ντετέκτιβ για να εντοπίσουν την Nici, η οποία μετά την δημοσίευση του άρθρου εξαφανίστηκε. Τελικά, την εντόπισαν τρεις ημέρες μετά σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και της παρέδωσαν την 16ασέλιδη μήνυση!

Ωστόσο, η 26χρονη ιερόδουλη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και κατέθεσε αγωγή κατά του ποδοσφαιριστή! «Περιμένω με αγωνία την ημέρα που θα γίνει το δικαστήριο, όπου θα έχω την ευκαιρία να πω την αλήθεια. Θα δικαιωθώ και θα φανεί πόσο χειραγωγός είναι ο κ. Beckham», δήλωσε η ίδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top