Η Ελεονώρα Ζουγανέλη:«Κλαίω συνέχεια»

Τί αποκαλύπτει για τον πατέρα της και... τον έρωτα!

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη:«Κλαίω συνέχεια»

Aνατρεπτική, ξεχωριστή, ουσιαστική. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη μπορεί να μετρά λίγα χρόνια καλλιτεχνικής ζωής, ωστόσο έχει καταφέρει να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Τόσο οι στίχοι των τραγουδιών της, όσο και το χαμηλό προφίλ που διατηρεί από την πρώτη στιγμή, την έκαναν να ξεχωρίσει αμέσως. Τι λέει όμως η ίδια για τον χαρακτήρα της;

«Δεν έχω καβαλήσει κανέναν καλάμι και δεν νομίζω να το κάνω ποτέ. Εχω δίπλα μου τους σωστούς ανθρώπους, που θα με αποτρέψουν από κάτι τέτοιο. Όταν έχεις κοντά σου ανθρώπους που σε αγαπάνε αποδεδειγμένα, δεν φοβάσα�� τίποτα».

Η κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη δηλώνει στο Down Town ότι δεν την στενοχωρεί καθόλου το θέμα της σύγκρισης με τον πατέρα της, γιατί απλά δεν έχουν κοινή πορεία για να τους συγκρίνουν. Αλλωστε λέει επί της ουσίας δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο. Αποκαλύπτει, δε, ότι πιο πολύ την συμβουλεύει ο πατέρας της στα προσωπικά της, παρά στα επαγγελματικά της. «Μου λέει πάντα να είμαι δυνατή, να βουτάω μέσα στη ζωή με αισιοδοξία και χαρά, να μην φοβάμαι κανέναν και τίποτα. Μου λέει πράγματα που λένε όλοι οι γονείς στα παιδιά τους».

Με αφορμή το κομμάτι της με τίτλο «Κλαίω κι οδηγώ», η Ελεονώρα Ζουγανέλη ρωτήθηκε ποια ήταν η τελευταία φορά που έκλαψε: «Πολύ πρόσφατα, γιατί όλα είναι πολύ forteαυτήν την περίοδο στη ζωή μου. Είμαι σε κατάσταση που κλαίω κι οδηγώ μονίμως! Αλλά εντάξει θα το ξεπεράσω. Ξεσπάω στην οδήγηση. Μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητο, κάνω βόλτες ακούγοντας μουσική κι αλλάζοντας σταθμούς στο ραδιόφωνο κάθε λεπτό, τραγουδάω, γελάω και κλαίω. Τελικά, όμως, κατάλαβα πως συγκινούμαστε γι’ αυτά που έχουμε κι όχι γι’ αυτά που χάνουμε. Όταν χάσεις κάτι, είναι αφορμή για να θυμηθείς τα καλά που έχεις στη ζωή σου: Τους φίλους σου, τους δικούς σου ανθρώπους, το ότι έχεις αγαπηθεί κι έχεις αγαπήσει».

Οσο για τον έρωτα; Αν και πρόσφατα χώρισε και αυτή την περίοδο είναι μόνη, δηλώνει πάντοτε έτοιμη να ερωτευθεί ξανά, καθώς ένας νέος έρωτας, αν μη τι άλλο είναι πάντοτε ευπρόσδεκτος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top