Ρέμος: πή��ε την Υβόννη στη μαμά, με το μυαλό στη Ζέτα

Κάπου μπέρδεψε τα αισθηματικά του ή μας φαίνεται;

Ρέμος: πήγε την Υβόννη στη μαμά, με το μυαλό στη Ζέτα

Μας έχει μπερδέψει ο Αντώνης Ρέμος και η αλήθεια να λέγεται: μόλις την Δευτέρα και με την Υβόννη Μπόσνιακ παρούσα εξομολογήθηκε πως η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ο σημαντικότερος άνθρωπος στη ζωή του και σήμερα τα περιοδικά μας ενημερώνουν πως σύστησε στην μητέρα του την νέα του αγαπημένη!

Ας τα πάρουμε από την αρχή μπας και βγάλουμε άκρη στο αισθηματικό χάος... Στη συνέντευξή του που μετέδωσαν οι Καραμεροχαριτάτοι, ο Αντώνης είπε για την Ζέτα Μακρυπούλια: «θεωρώ ότι για εμένα η Ζέτα υπήρξε ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου»!

Παρούσα στο γύρισμα σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ήταν και η Υβόννη -όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν- η οποία μάλλον «έφαγε πακέτο» όταν άκουσε αυτά τα λόγια...

Αλλά ο τραγουδιστής μάλλον δεν χόρτασε με την μία προσβολή για την νυν αγαπημένη του, οπότε είπε να της δώσει την χαριστική βολή... Στην ίδια συνέντευξη λοιπόν, ο Αντώνης δήλωσε ότι η Υβόννη είναι μια γνωριμία που προέκυψε έτσι ξαφνικά και μεταξύ τους συμβαίνει ό,τι δείχνουν τα περιοδικά! Κι αν δεν έχετε δει τα περιοδικά και αναρωτιέστε, να σας πούμε ότι τους δείχνουν απλά να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, ξέρετε έτσι για να περνά η ώρα...

Κι ενώ η Ζέτα είναι σημαντική και με την Υβόννη απλά φιλιέται, το περιοδικό «Ok!» αναφέρει σήμερα πως η μαμά του Ρέμου, η κυρά Λένη, γνώρισε την 25χρονη Κροατογερμανίδα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται το καμάρι της!

Μάλιστα, στην παρέα ήταν και η αδερφή του τραγουδιστή καθώς και ο σύζυγός της, σύσσωμο το σόι δηλαδή...

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Υβόννη καθόταν στο διπλανό τραπέζι και δεν παρέλειψε να σηκωθεί για να χαιρετίσει την εν δυνάμει πεθερά της, η οποία την «έκοψε» από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Την επομένη δε, η 25χρονη νυν σύντροφος του τραγουδιστή ήταν καλεσμένη της μαμάς του για φαγητό στο σπίτι, έτσι όπως είθισται να γίνεται για να γνωριστούν καλύτερα αμόρε και πεθερα!

Βγάλατε άκρη εσείς από όλα αυτά; Γιατί εμείς αυτό που καταλάβαμε είναι ότι ο Αντωνάκης κάπου έχει μπερδευτεί, το δοντάκι του ακόμα πονάει για την Μακρυπούλια και η Υβόννη έχει μεγάααλη υπομονή αφού καταδέχεται να ακούει τον νυν της να μιλά δημοσίως με τα καλύτερα λόγια για την πρώην!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top