Γιατί «αρπάχτηκαν» Τσαλίκης - Καλομοίρα

Πώς ξεκίνησε η παρεξήγηση και τι απαντά ο τραγουδιστής

Γιατί «αρπάχτηκαν» Τσαλίκης - Καλομοίρα

Ένα «καρφί» του Γιώργου Τσαλίκη για τον γάμο της Καλομοίρας στάθηκε αφορμή να παρεξηγηθούν οι δύο τραγουδιστές. Κι ενώ τα αίματα άναψαν, ο τραγουδιστής έσπευσε να δηλώσει πως όσα είπε ήταν για πλάκα! Μόνο που το χιούμορ ήταν τόσο «λεπτό» που δεν το καταλάβανε όλοι...

Η Καλομοίρα φρόντισε μέσω του Twitter της να κρατήσει ενήμερους τους θαυμαστές της και για τις γαμήλιες προετοιμασίες, ενώ «ανέβασε» φωτογραφίες τόσο από το μπάτσελορ πάρτι όσο και από το μυστήριο.

Αυτό ακριβώς βρήκε να σχολιάσει (για πλάκα πάντα) ο Γιώργος Τσαλίκης και στο δικό του Twitter (!) έγραψε: «η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι έχεις εθιστεί στο Τwitter; Στο ένα χέρι τη βέρα και στο άλλο το κινητό να στέλνεις tweets την ώρα του γάμου»!

Ε, δεν θέλει και πολύ φαντασία για να καταλάβουμε για ποιόν χτυπούσε η καμπάνα...

Μιλώντας στην «Πρωινή Μελέτη», ο Γιώργος έσπευσε να αποκαταστήσει την αλήθεια: «την Καλομοίρα την αγαπώ, είναι το κοριτσάκι μας», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι όσα έγραψε ήταν απλά για να σχολιάσει πως το γνωστό site έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας.

Η κοινωνική κριτική του έλειπε του τραγουδιστή, που μπορεί να κατέκρινε έμμεσα πλην σαφέστατα την Καλομοίρα, αλλά και ο ίδιος φροντίζει να γράφει στο Twitter την ώρα που κάνει πρόβες!

«Εννοείται ότι χαριτολογώντας το είπα ρε παιδιά», συμπλήρωσε ο Γιώργος (είδες πού δεν έχουμε όλοι την ίδια αίσθηση του χιούμορ βρε;) και ευχήθηκε τα καλύτερα για τον γάμο της συναδέλφου του. Μάλιστα, ανέθεσε σε όποιον δει την Καλομοίρα να της μεταφέρει ότι όσα έγραψε ήταν πλάκα για να μην στεναχωριέται...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top