Δήμητρα Λιάνη: «πρέπει να γίνει ταινία η ζωή μου»

Τι αποκάλυψε για τις στιγμές της με τον Ανδρέα Παπαδρέου

Δήμητρα Λιάνη: «πρέπει να γίνει ταινία η ζωή μου»

Πρωταγωνίστρια πιστεύει ότι πρέπει να γίνει η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου, καθώς σε συνέντευξή της υποστήριξε ότι η ζωή της πρέπει να γίνει ταινία! Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έπεσε και η ίδια θύμα των περικοπών, αλλά και ότι ετοιμάζει δύο βιβλία μαγειρικής.

«Κάποια στιγμή η ζωή μου πρέπει να γίνει ταινία. Μια τέτοια ζωή έχει συνομωσίες και ίντριγκες», είπε μεταξύ άλλων η κα. Λιάνη στο «Μπλα Μπλα», προσθέτοντας πως όσα έχουν γραφτεί μέχρι σήμερα για τον Ανδρέα Παπανδρέου δεν είναι τα αληθινά γεγονότα και εκείνη έχει χρέος να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Μάλιστα, πέταξε και το καρφάκι προς την οικογένεια του μεγάλου ηγέτη λέγοντας: «αν την οικογένεια Παπανδρέου δεν την ενδιαφέρει, εμένα με ενδιαφέρει. Χρωστάω την αλήθεια στον άνδρα μου και οφείλω να την πω κάποια στιγμή. Δεν είναι τώρα η ώρα, όμως, κάποια στιγμή θα πρέπει κάποια πράγματα και κάποιοι να μπουν στην θέση τους».

Μιλώντας για τα πολιτικά πράγματα, η κα. Λιάνη εμφανίστηκε απογοητευμένη, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους γέροντες που πλέον παίρνουν σύνταξη 360 ευρώ και τους νέους που από τα 700 «έπεσαν» στα 590 ευρώ.

Από τις περικοπές δεν γλίτωσε, όπως είπε, ενώ πρόσθεσε ότι δεν είχε εισόδημα 28.000 ευρώ τον μήνα αλλά τον χρόνο, το οποίο πλέον μειώθηκε. «Είμαστε ακόμα φτωχότεροι όπως όλοι οι Έλληνες και θα γίνουμε ακόμα φτωχότεροι. Δυστυχώς, θα έρθουν κι άλλα. Ο χρόνος δικαιώνει κι εγώ περιμένω. Θα έρθει κι ο δικός μου χρόνος, θέλω την δικαίωση και τίποτε άλλο», πρόσθεσε.

«Δεν μπορώ να απολογούμαι πια... όταν κλείνεις την πόρτα σου, κανείς δεν ξέρει πώς περνάς, αν κλαις, αν έχεις», συμπλήρωσε η Δήμητρα Λιάνη και τόνισε πως πλέον τα έχει βρει με την μοναξιά και, κάποιες φορές, την επιδιώκει κιόλας.

Επίσης, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει δύο βιβλία μαγειρικής, το ένα εκ των οποίων θα αναφέρεται στα δείπνα των ηγετών και θα γίνει σε συνεργασία με τον σεφ Θοδωρή Αγγελασόπου��ο. Και για να μην νομίζουμε ότι την έπιασε η μανία της μαγειρικής που έχει κατακλύσει μονομιάς τα τηλεοπτικά προγράμματα, η κα. Λιάνη έσπευσε να διευκρινίσει πως ο Ανδρέας Παπανδρέου λάτρευε τις τηγανιτές πατάτες της «που έκαναν κριτς κρατς» και τα διαφορετικά είδη μακαρονάδας που του ετοίμαζε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top