Ανακοίνωσε λάθος νικήτρια!

Γκάφα ή διαφημιστικό κόλπο;

Ανακοίνωσε λάθος νικήτρια!

Ηταν μία ��εράστια γκάφα ή ένα πολύ καλά στημένο διαφημιστικό κόλπο;

Το βέβαιο είναι ότι η γκάφα που έκανε η κόρη του μεγιστάνα Rupert Murdoch, Sarah Murdoch, η οποία παρουσίασε τον τελικό του Next Top Model της Αυστραλίας, είχε σαν αποτέλεσμα η… μπάλα να πάρει πολλούς. Τι έκανε; Ανακοίνωσε… λάθος νικήτρια! Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι νικήτρια ήταν η Kelsey Martinovich, ενώ εκείνη που είχε βγει πρώτη ήταν η Amanda Ware.

Λίγο προτού τελειώσει ο τελικός του ριάλιτι μοντέλων η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι νικήτρια ήταν η Kelsey Martinovich. Η κοπέλα άρχισε να ευχαριστεί την οικογένειά της, τους φίλους της, αλλά και τον κόσμο που την ψήφισε. Τα χειροκροτήματα δεν σταματούσαν ούτε λεπτό, ενώ η τηλεθέαση του σόου που μεταδόθηκε μάλιστα ζωντανά, είχε φθάσει στο υψηλότερο σημείο του. Την άφησαν την καημένη να γίνει... «ρόμπα» δηλαδή και μετά της «έσκασαν το παραμύθι».

Αυτό ήταν. Η παρουσιάστρια είχε κάνει λάθος. Η χαρά της κοπέλας δεν κράτησε πολύ. Η Murdoch, πρώην μοντέλο και η ίδια, άρχισε να αισθάνεται αμήχανα, να μιλά με το control και να προσπαθεί μέσω του ακουστικού της να καταλάβει τι έχει συμβεί. Πώς είχε κάνει ένα τόσο μεγάλο λάθος. «Συγγνώμη έχω κάνει λάθος, η άλλη κοπέλα είναι τελικά η νικήτρια, δεν είναι η Kelsey, είναι η Amanda! Δεν ξέρω τι να πω! Νιώθω άρρωστη με αυτό που έγινε», ήταν οι πρώτες λέξεις που κατόρθωσε να αρθρώσει η παρουσιάστρια ενώπιον των 2.000 θεατών που ήταν παρόντες στον χώρο που διεξήχθη ο τελικός. Την ίδια στιγμή, εκατομμύρια θεατές παρακολυθούσαν το πρόγραμμα μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.


Ο εμπορικός διευθυντής του τηλεοπτικού δικτύου Foxtel (μέρος του οποίου ανήκει στον ίδιο τον Murdoch) απέδωσε το λάθος σε πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ των σκηνοθετών στο κοντρόλ και της παρουσιάστριας και απέρριψε τα όσα ακούγονται περι διαφημιστικού κόλπου για να ακουστεί η εκπομπή της παρουσιάστριας. Για να επανορθώσουν απέναντι στην πρώτη, την δήθεν νικήτρια, οι διοργανωτές της πρόσφεραν 20.000 δολάρια και ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη.


Σκεφτείτε να γίνει στο ελληνικό next top model κάτι τέτοιο, τι έχει να γίνει… Στο Next Top Model, γιατί σε άλλο ριάλιτι έχει γίνει, να ανακοινωθεί λάθος νικητής. Κι αυτό δεν είναι ένα δήθεν κουίζ, είναι πραγματικότητα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top