Η πιο καλοντυμένη Βρετανίδα είναι μόλις 20 ετών!

Την Emma Watson επέλεξαν 25.000 άτομα

Η πιο καλοντυμένη Βρετανίδα είναι μόλις 20 ετών!

Αν και μόλις 20 ετών, η Emma Watson κατάφερε με τον τρόπο που ντύνεται να «εκτοπίσει» πρωτοκλασάτα ονόματα της παγκόσμιας σοουμπιζ.

Η ηθοποιός ανακηρύχθηκε ως η πιο καλοντυμένη γυναίκα στην Μεγάλη Βρετανία, σε ψηφοφορία που διεξήχθη στην ιστοσελίδα του περιοδικού Glamour, στην οποία πήραν μέρος 25.000 άτομα. Η Watson ήλθε πρώτη, αφήνοντας στην δεύτερη θέση το μεγαλύτερο style icon της χώρας Victoria Beckham, αλλά και την πάντοτε καλοντυμένη Keira Knightley, η οποία κατετάγη τρίτη. Τις υπόλοιπες θέσεις κατέλαβαν η Cheryl Cole, η Sienna Miller, το μοντέλο Kate Moss, η Lily Allen, η Pixie Lott, η Naomi Campbell και η Florence Welch.

Εξίσου μεγάλο ενδια��έρον παρουσιάζουν όμως και τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας όσον αφορά τους πιο καλοντυμένους άνδρες της χρονιάς. Ο 24χρονος πρωταγωνιστής του Twilight, Robert Pattinson, ήλθε στην πρώτη θέση της κατάταξης, ενώ δεύτερος στη λίστα ήλθε ο Σκωτσέζος Gerard Butler. Στις υπόλοιπες θέσεις της δεκάδας, η σειρά κατάταξης ήταν Rupert Grint, Daniel Radcliffe, David Beckham, Orlando Bloom, Ed Westwick, JLS, Jude Law και Ewan McGregor.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top