Πάνω από 100.000 δολάρια για τον γάμο της Καλομοίρας

Δείτε αποκλειστικές εικόνες από το γλέντι με τους αστακούς

Πάνω από 100.000 δολάρια για τον γάμο της Καλομοίρας

Παραμυθένιος ήταν ο γάμος της Καλομοίρας και του Γιώργου, με το τραπέζι να περιλαμβάνει ακόμα και αστακούς και το κόστος να υπολογίζεται ότι υπερβαίνει τα 100.000 δολάρια! Η κάμερα του Star βρέθηκε στην γαμήλια δεξίωση και στα αποκλειστικά πλάνα θα δείτε από την μάσα μέχρι τελικής πτώσης μέχρι τα γλυπτά από πάγο.

Καλομοίρα και Γιώργος υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο «Sand Castle», έναν από τους μεγαλύτερους και γνωστότερους χώρους δεξιώσεων του Long Island. Μεταξύ άλλων, το ντεκόρ του περιλαμβάνει πύργους, αγάλματα και θεόρατα σιντριβάνια, ενώ τα gourmet πιάτα είναι ικανά να ευχαριστήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Το γαμήλιο τραπέζι περιελάμβανε σε πρώτη φάση αστακό, ενώ κάθε καλεσμένος μπορούσε να παραγγείλει για κυρίως πιάτο ό,τι τραβούσε η όρεξή του! Τα σαγόνια δούλεψαν ασταμάτητα, όσο οι καλεσμένοι πηγαινοέρχονταν με τα πιάτα στα χέρια για το... συσσίτιο.

«Οι γονείς μας, ο πεθερός μου και ο πατέρας μου τα ξέρουν αυτά», δήλωσε αποκλειστικά στην κάμερα του Star η Καλομοίρα για το κόστος και χαρακτήρισε «μεγάλο» το ποσό των 100.000 που λέγεται ότι στοίχησε ο γάμος.

Παράλληλα, πρόσθεσε πως το «Sand Castle» είναι ένα απλό μέρος που βρίσκεται στην γειτονιά της και αυτό που τους έκανε να το επιλέξουν δεν ήταν το ντεκόρ αλλά η... οικογενειακή του ατμόσφαιρα!

Ναι βρε, τέτοια απλά οικογενειακά μέρη είναι και κάτι κουτουκάκια π.χ. στην Παιανία, τα Λαδάδικα και τα Καμίνια...

Πάντως, Γιώργος και Καλομοίρα απόλαυσαν τον γάμο τους, ενώ δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυα χαράς κατά την διάρκεια της τελετής!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top