Ερωτικό καβγαδάκι Clooney - Canalis για τον Cavalli

Με το έτσι θέλω τον πήγε στην επίδειξη η Elisabetta

Ερωτικό καβγαδάκι Clooney - Canalis για τον Cavalli

Βέτο στον George Clooney για τα μάτια του.. Roberto Cavalli έβαλε η Elisabetta Canalis! Η Ιταλίδα καλλονή επέβαλε στον γόη του Hollywood να πάνε στην επίδειξη του σχεδιαστή για την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, παρά την επιθυμία του να παραβρεθούν και στο σόου του αγαπημένου του Armani.

Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το Μιλάνο με την ευκαιρία της Εβδομάδας Μόδας, μόνο που το ταξιδάκι βγήκε ολίγον τι ξινό στον ηθοποιό. Χαλινάρι του έχει βάλει η Elisabetta, που συνεχίζει να διαδίδει ότι οσονούπω θα γίνει κυρία Clooney…

Η μελαχρινή μοντέλα και παρουσιάστρια ήθελε να πάνε μόνο στο σόου του Cavalli, αψηφώντας την επιθυμία του George να «πεταχτούν» και μέχρι την επίδειξη του Armani, που είναι ο αγαπημένος του σχεδιαστής. Μάταια προσπάθησε να την πείσει και, τελικά, πέρασε το δικό της!

Ντυμένοι αμφότεροι με μαύρα κουστούμια, George και Elisabetta έδωσαν το παρών στην επίδειξη του πρώην αφεντικού της Ιταλίδας καλλονής (όπως και οι Taylor Swift, Megan Fox και Leona Lewis), με τις φήμες να λένε πως ο ηθοποιός εξαναγκάστηκε από την καλή του να ψωνίσει κιόλας... Cavalli φυσικά ε;

Το «κόλλημα» της Elisabetta με τον σχεδιαστή δεν προέκυψε έτσι ξαφνικά... Ήταν ο άνθρωπος που «απογείωσε» την καριέρα της ως μοντέλο, ενώ η ίδια πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια για τα εσώρουχα με την υπογραφή του!

Τα αισθήματα, πάντως, είναι αμοιβαία, μιας και ο σχεδιαστής αποκαλεί την σύντροφο του Clooney «ερωτικό όνειρο»...

Μα, με τέτοιο κομπλιμέντο, είναι να μην βάλεις τον καλό σου να «σηκώσει» όλο το μαγαζί;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top