Στον «αέρα» η ζωή της Άννας Βίσση

Ξεκινά το διαδικτυακό... ριάλιτι της τραγουδίστριας

Στον «αέρα» η ζωή της Άννας Βίσση

Στο Ίντερνετ θα δούμε το σόου με την προσωπική ζωή της Άννας Βίσση, που ακούγαμε όλο το καλοκαίρι πως θα δούμε στην τηλεόραση! Η γνωστή τραγουδίστρια αποφάσισε να κάνει το δικό της... ριάλιτι και, έτσι, μέσω της ιστοσελίδας της θα βλέπουμε τι κάνει καθημερινά.

Αν και το διαδικτυακό ριάλιτι επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα σήμερα, η Άννα ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως θα δουν το π��ώτο επεισόδιο μεθαύριο, Τετάρτη.

Το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει κάθε επεισόδιο είναι ακόμα άγνωστο, ωστόσο, θα επικεντρώνεται στην καθημερινότητα της τραγουδίστριας. Σαν ένα «Big Brother» μόνο για την πάρτη της δηλαδή και το κοινό δεν θα χάνει π.χ. την τραγουδίστρια να τεντώνεται στο κρεβάτι, να παίρνει το πρωινό της παρέα με το σκυλάκι της και να κάνει τα beaute της...

Όπως έχει γίνει γνωστό, το χεράκι της στη σκηνοθεσία θα βάλει η φίλη και συνεργάτιδα της τραγουδίστριας Κριστίν Κρόκος, η οποία λέγεται πως την ακολουθεί κατά πόδας με μία κάμερα, μην τυχόν και χάσουμε κανένα ενσταντανέ!

Το εν λόγω «ντοκιμαντέρ» είχε ακουστεί πως διεκδικούσε ο Alpha, όμως, ή οι διαπραγματεύσεις δεν απέδωσαν ή δεν έγιναν ποτέ...

Πάντως, μέσω του Twitter της η Άννα δηλώνει κατενθουσιασμένη για το εγχείρημα και, μάλιστα, υπόσχεται σε όσους ανυπομονούν πως θα «ανεβάζει» βίντεο καθημερινά!

Στο μεταξύ, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται για τον νέο της δίσκο και για τις χειμερινές της εμφανίσεις μαζί με τον Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top