Ξανά στα δικαστήρια Κούγιας-Βατίδου

Ολοκληρώνονται οι διαδικασίες του διαζυγίου τους

Ξανά στα δικαστήρια Κούγιας-Βατίδου

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Αλέξης Κούγιας κα η Εύη Βατίδου πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους και ακόμη βρίσκονται στις δικαστικές αίθουσες.

Το πρωί της Δευτέρας, η Εύη Βατίδου βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια όπου συζητήθηκε το θέμα του διαζυγίου της με τον δικηγόρο, προκειμένου να ομολογήσει την διάσταση του γάμου της και να δρομολογηθεί η τελική απόφαση για την λύση του. Η Εύη Βατίδου έφθασε λίγο πριν από τις 10 το πρωί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, μαζί με τον δικηγόρο της. Εκεί βρέθηκε και ο πατέρας της, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της πρώην συζύγου του Αλέξη Κούγια ρωτήθηκε εάν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης της κόρης του με τον ποινικολόγο και πάντησε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι υπόλοιπες ερωτήσεις που του τέθηκαν σχετίζονταν με το πότε παντρεύτηκε το ζευγάρι, πότε έληξε ο γάμος του, καθώς και κάποια στοιχεία σχετικά με τα δύο παιδιά που απέκτησαν ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου.

Ο Αλέξης Κούγιας δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο δικαστήριο, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων βρισκόταν στο Εφετείο, συνομιλούσε όμως συνεχώς με τους συνεργάτες του που βρίσκονταν εκεί και ενημερωνόταν για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Αυτό που μένει τώρα να διευκρινισθεί είναι τα οικονομικά ζητήματα του ζευγαριού και κυρίως το ύψος της διατροφής που οφείλει να καταβάλλει ο Αλέξης Κούγιας για τα δύο του παιδιά Χρήστο και Μάϊρα, καθώς και τον τελικό καταμερισμό των ακινήτων τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top