Νέα πρόκληση από την ιερόδουλη του x-factor

Σάλος από καινούρια φωτογραφία της στο διαδίκτυο

Νέα πρόκληση από την ιερόδουλη του x-factor

Συνεχίζει να προκαλεί με την συμπεριφορά της η 19χρονη παίκτρια του Βρετανικού x-factor Chloe Mafia, η οποία παράλληλα με την συμμετοχή της στο παιχνίδι, εργάζεται ως ιερόδουλη.

Αυτή τη φορά σόκαρε τους πάντες, όταν άφησε να διαρρεύσει μία φωτογραφία στην οποία διακρίνεται να κάνει χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαϊνης. Την φωτογραφία δημοσίευσε η εφημερίδα Sunday Mirror και από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, δεκάδες βρετανικά μέσα την αναδημοσίευσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτογραφία τραβήχτηκε σε σουίτα ξενοδοχείου, προτού η Mafia δεχθεί πελάτη. Σύμφωνα με το αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, η 19χρονη εισέπνευσε τουλάχιστον τέσσερις γραμμές κοκαϊνης, την στιγμή που την κόρη της Destiny πρόσεχε ένας φίλος της. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει ότι πολλές φορές στο παρελθόν έχει κάνει κάτι ανάλογο μπροστά στο παιδί της.

Εντωμεταξύ, ο πρώην σύντροφος της Mafia και πατέρας του παιδιού της, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα News of the world δηλώνει αποφασισμένος να λύσει τις διαφορές του μαζί της μέσω της δικαστικής οδού. «Θα διεκδικήσω την πλήρη επιμέλεια του παιδιού μας που υποφέρει», δηλώνει ο 21 ετών πρώην σύντροφός της Mafia, Ian Hough.

Σε ό,τι αφορά την συμμετοχή της στο παιχνίδι, οι συμπαίκτες της εμφανίζονται ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι, καθώς όπως λένε, η Mafia μυρίζει συνεχώς αλκοόλ, είναι 24 ώρες το 24ωρο μεθυσμένη, ή ζαλισμένη, ενώ ποτέ αυτά που λέει ή κάνει δεν συμβαδίζουν με αυτά των υπολοίπων παικτών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top