Roberto Cavalli: «Αυτή είναι η ζωή μου»

Την αυτοβιογραφία του εκδίδει ο διάσημος μόδιστρος

Roberto Cavalli: «Αυτή είναι η ζωή μου»

40 χρόνια καριέρας κλείνει φέτος ο Roberto Cavalli. Και τα γιορτάζει με την αυτοβιογραφία του, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Ο Ιταλός μόδιστρος αποφάσισε να δώσει στο φως της δημοσιότητας άγνωστες πτυχές, τόσο της επαγγελματικής, όσο κυρίως της προσωπικής του ζωής, μιλώντας με αυτόν τον τρόπο, μέσα από ένα βιβλίο, στο οποίο κατ’ αρχήν μιλά για τον φρικτό όπως τον χαρακτηρίζει θάνατο που βρήκε ο πατέρας του από τους Γερμανούς, όταν ο Robertoήταν μόλις τεσσάρων ετών. «Το πρωί της 4ης Ιουλίου 1944 καθόμασταν με τους γονείς μου στο σαλονάκι όταν χτύπησε η πόρτα και δύο άνδρες με ψηλές μπότες μπήκα�� στο σπίτι μας. Εγώ φοβήθηκα, δεν άνοιξα το στόμα μου. Και η μητέρα μου είχε παγώσει. Αμέσως μετά ο πατέρας μου τους ακολούθησε. Μας έριξε μία ματιά και αυτή ήταν η τελευταία», λέει ο Cavalli. O70χρονος σήμερα μετρ της μόδας μιλά και για την μητέρα του, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε εκείνη με τον μετέπειτα σύντροφό της. «Ηταν τόσο βίαιος ο πατριός μου που κάποια στιγμή τον απείλησα ότι αν δεν φύγει θα τον σκοτώσω. Κι έφυγε».

Πέρα από τα προσωπικά του βιώματα, Cavalli μιλά για το ταλέντο του στην ζωγραφική, το οποίο άρχισε να καλλιεργεί στην Σχολή Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας όπου σπούδασε. Η πρώτη του επίδειξη έγινε το 1972, ανοίγοντάς του τον δρόμο της επιτυχίας. Σήμερα, ο Roberto Cavalli είναι ιδιοκτήτης μπουτίκ στην Βενετία, το Κάπρι, την Ρώμη το Μιλάνο, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι. Τα ρούχα του εισάγονται και στην Ελλάδα, μέσω κυρίως των καταστημάτων Luisa, αλλά και άλλων επιλεγμένων εμπόρων σε Αθήνα και άλλες πόλεις.

Στις πελάτισσές του συμπεριλαμβάνονται η Jennifer Lopez, η Victoria Beckham, η Sarah Jessica Parker, η Sharon Stone και πολλές άλλες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top