To φιλί του Enrique στην ελληνίδα θαυμάστριά του!

Τρέμει ακόμη η μικρή... Μαριάννα

To φιλί του Enrique στην ελληνίδα θαυμάστριά του!

Είναι γεγονός ότι ο Εnrique Iglesias «έσωσε» την βραδιά του Eurovoice, μετά από όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον διαγωνισμό. Την δεύτερη βραδιά, γιατί η πρώτη δεν χρήζει κάν σχολίων.

Ολοι περίμεναν να δουν εάν θα εμφανιστεί τουλάχιστον ένας από τα μεγάλα ονόματα που είχαν ανακοινωθεί εξ αρχής, αφού τελικά οι περισσότεροι «εξαφανίστηκαν», ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Όμως, ο Enrique ξεσήκωσε το κοινό του Αθηνών Αρένα με τις επιτυχίες του και μάλιστα ανέβασε στην σκηνή και θαυμάστριά του, την οποία φίλησε στο τέλος του «Hero» που της αφιέρωσε.

Πώς όμως η νεαρή… Μαριάννα έφθασε στο σημείο να φιληθεί με τον Ισπανό καλλιτέχνη; Η κοπέλα ανέβηκε στη σκηνή, μόλις ο Iglesias ολοκλήρωσε το πρώτο του τραγούδι (πριν το Hero) και έτρεξε στην αγκαλιά του Enrique. Εκείνος - πολύ ευγενικά ομολογουμένως - την κράτησε κοντά του, διώχνοντας τους άντρες ασφαλείας που πλησίασαν για να την απομακρύνουν. Την ρώτησε το όνομά της και την άφησε να μείνει στη σκηνή. Λίγα λεπτά αργότερα, ερμήνευσε το «Hero». Όταν τελείωσε το τραγούδι του, της έδωσε ένα φιλί στο στόμα, κάνοντας εκατοντάδες θαυμάστριές του να παραληρούν.

Οσο για την Μαριάννα, πρέπει να τρέμει ακόμη… Μην σας πώ ότι από την χαρά της, θα αποφύγει και πολλά πολλά με το μπάνιο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top