Η Madonna... σφουγγαρίζει!

Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και... πραγματική σταρ!

Η Madonna... σφουγγαρίζει!

Το τελευταίο διάστημα την έχουμε δει αμακιγιάριστη στο μετρό. Απεριποίητη στο δρόμο. Αγκαλιά με την Λούρδη σε τρυφερές στιγμές που σε τίποτα δεν θυμίζουν μία σταρ του βεληνεκούς της. Τώρα ήλθε η στιγμή να την δούμε να σφουγγαρίζει το πάτωμα!

Η Madonna– ναι καλά διαβάζετε – η Madonna, όχι κάποια άλλη σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, έπεσε στα πατώματα, τα οποία κυριολεκτικά σφουγγάρισε φορώντας βέβαια τα απαραίτητα γάντια. Μη χαλάσει και το μανικιούρ…

Τα πλάνα κυκλοφόρησαν ως backstage της φωτογράφισης που έκανε η βασίλισσα της ποπ για τη νέα καμπάνια του Οίκ��υ των Dolce and Gabbana. Η φωτογράφιση δεν έγινε στην Ιταλία, αλλά στο Manhattan. Ωστόσο, το σκηνικό παραπέμπει στον παλιό ιταλικό κινηματογράφο, καθώς είναι εμπνευσμένο από την ταινία του Λουκίνο Βισκόντι «Μπελίσιμα» με την Αννα Μανιάνι.


Η φωτογράφιση έγινε με βάση ένα οικογενειακό σκηνικό, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα υποτιθέμενα μέλη της οικογένειας της τραγουδίστριας: Σύζυγο, παιδιά και φυσικά την… πεθερά. Η «βασίλισσα» της ποπ φορά ρούχα των αγαπημένων της σχεδιαστών. Και αποδεικνύει ότι είναι μία πραγματική σταρ, ακόμη και όταν τρώει στην κουζίνα, ακόμη και όταν κοιμίζει τα παιδιά της, ακόμη και ψωνίζει στην λαϊκή, ακόμη και όταν σφουγγαρίζει.

Παλιά και πολύ καλή γνώριμη του διδύμου Dolce and Gabbana, οι οποίοι έχουν επιμεληθεί ουκ ολίγες εμφανίσεις της, η Madonna υπερηφανεύεται συχνά για την ιταλική της καταγωγή. Αλλωστε το πραγματικό της όνομα (Madonna Louise Ciccone) μαρτυρά κάτι τέτοιο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top