«Πόλεμος» στο Ίντερνετ για το Twitter του Ψινάκη

Τελικά ποιός είναι ο αληθινός Ηλίας;

Χάλια τα νεύρα του Ηλία Ψινάκη, χάλια... Μπορεί από την Ευγενία Μανωλίδου να γλίτωσε αυτή τη σεζόν, ωστόσο, ένα άλλο εμπόδιο παρουσιάστηκε και απειλεί την προεκλογική του εκστρατεία στον δήμο της Αθήνας! Βλέπετε, στο Twitter ο Ηλίας Ψινάκης δεν είναι ένας, αλλά... δύο!

Αρχικά, ο χρήστης που δημιούργησε τον ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα του μάνατζερ δεν ενοχλούσε. Έλα, όμως, που ο μάνατζερ σχεδιάζει να κάνει προεκλογικό αγώνα μέσω Ίντερνετ και το ψεύτικο προφίλ μπερδεύει τους εν δυνάμει ψηφοφόρους;

«Αυτό είναι το official twitter account μου το άλλο είναι ψεύτικο», ήταν το απλό πλην σαφέστατο πρώτο μήνυμα του Ηλία Ψινάκη. «Θερμoπαρακαλώ τον ψεύτικο psinakis, προεκλογικά να σταματήσει να γράφει βλακείες γιατί τις χρεώνομαι εγώ», έγραψε άλλη μέρα.

Ο ψεύτικος Ψινάκης, όμως, συνέχιζε να υπάρχει και, μάλιστα, να υποστηρίζει πως αυτός είναι ο αληθινός! «Ψήφο στον ψόφο», γράφει μεταξύ άλλων και σε πολλά μηνύματά του χρησιμοποιεί λέξεις που έχουμε συνηθίσει από τον μάνατζερ, όπως τα «θεά» και «γελοία»...

Τα αίματα άναψαν για τα καλά, όταν ο Ηλίας Ψινάκης έγραψε στον λογαριασμό του πως είναι έξω με τον Φωκά Ευαγγελινό. Το... «alter ego» του απάντησε: «αν είναι να συνεχίσεις, θα με αναγκάσεις να πάω στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος και θα σε βάλουν μέσα... οπότε κόφτο γελοία».

Προκειμένου να βάλει τάξη και να αποδείξει ότι αυτός είναι ο... αυθεντικός, ο μάνατζερ «ανέβασε» φωτογραφία από την έξοδό του με τον χορογράφο και έστειλε σαφές μήνυμα στον ψεύτη: «πάρε την φωτογραφία για να τελειώνουν τα αστεία! Ας μας δείξει τη μάπα του και ο ψεύτικος (αν βλέπεται)»!

Βρε λέτε ο ψεύτικος Ψινάκης να είναι δάχτυλος της Μανωλίδου; Γιατί και κόντρα υπήρξε μεταξύ τους και ο Ηλίας προτίμησε τον συνδυασμό του Νικήτα Κακλαμάνη παρά το φλερτ με το κόμμα του «μπουμπούκου» της...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top