Επίδομα... θέρμανσης ζήτησε η βασίλισσα Ελισάβετ

Γιατί και οι γαλαζοαίματοι κρυώνουν!

Επίδομα... θέρμανσης ζήτησε η βασίλισσα Ελισάβετ

Την κάτω βόλτα φαίνεται πως έχει πάρει η βασίλισσα Ελισάβετ, που μπορεί από διαμαντικά και γουναρικά να είναι φίσκα, αλλά δεν έχει να πληρώσει για την θέρμανση των ανακτόρων! Μάλιστα, ζήτησε από την βρετανική κυβέρνηση να της χορηγήσουν... επίδομα θέρμανσης!

Τρίζανε τα δοντάκια της Ελισάβετ σου λέει από το κρύο, καθώς το παλάτι θέλει περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο για την θέρμανση. Πού να βγει οικονομικά η γυναίκα; Αναγκαστικά άναβε λιγότερες ώρες το καλοριφέρ, όπως συμβαίνει συχνά πυκνά και στις πολυκατοικίες ένα πράμα...

Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Independent» που επικαλείται ανώτατες πηγές, το 2004 η βασίλισσα αναγκάστηκε να ζητήσει το επίδομα θέρμανσης και ενέργειας που δίνεται στους οικονομικά ασθενέστερους!

Καταραμένη φτώχια και στο Μπάκιγχαμ δηλαδή! Πάλι καλά που η μεγαλειοτάτη δεν φόρεσε μονομιάς όλα τα γουναρικά, τα ταγέρ και τα γάντια που έχει μπας και ζεσταθεί! Και έπειτα αναρωτιόντουσαν όλοι γιατί πήγε τις προάλλες με τρύπιο παπούτσι σε σκωτσέζικο κοσμικό event…

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι υπουργοί της τότε κυβέρνησης των Εργατικών ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση. Τι να πουν στην ηλικιωμένη πλην ζάμπλουτη κυρία Ελισάβετ; «Όχι δεν σου δίνουμε» ήταν η απάντηση και αιτιολόγησαν την απόφαση λέγοντας πως αν το παλάτι συμπεριληφθεί στους δικαιούχους του επιδόματος θα είναι αρνητική διαφήμιση τόσο για την βασιλική οικογένεια όσο και για την κυβέρνηση.

Μα, καλά, επικοινωνιολόγος ήταν ο υπουργός που αποφάσισε;

Ωραίο επιχείρημα βρήκε...

Θα μπορούσε κάλλιστα π.χ. να πει στην Ελισάβετ να καλύψει τις δαπάνες θέρμανσης από τα περίπου 17 εκατομμύρια ευρώ που δίνονται κάθε χρόνο για την συντήρηση των ανακτόρων!

Για να ζεσταθεί το κοκαλάκι της βασίλισσας, πάντως, η κυβέρνηση επέτρεψε να γίνει διαπραγμάτευση με άλλη εταιρεία παροχής ενέργειας, η οποία και συμφώνησε με το Μπάκιγχαμ σε τιμή χονδρικής.

Έτσι, και ο λογαριασμός μειώθηκε και η βασίλισσα ζεστάθηκε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top