Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ζέτας Μακρυπούλια

Πρωταγωνίστρια σε ταινία

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ζέτας Μακρυπούλια

Στα γυρίσματα της νέας ταινίας «Ζητείται Ψεύτης» στην οποία πρωταγωνιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε το Star.

Λαμπερή, χαμογελαστή και υπακούοντας πλήρως τις οδηγίες του συμπρωταγωνιστή και σκηνοθέτη της Ιεροκλή Μιχαηλίδη, η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ χαρούμενη με το νέο της αυτό εγχείρημα, το οποίο αφορά σε ένα remake της παλιάς ταινίας της δεκαετίας του ’60, με τις ��ιο σύγχρονες όμως «πινελιές».

Η Ζέτα ολοκλήρωσε τα ταξίδια που έκανε για μεγάλη εταιρεία γυναικείων ρούχων, στην οποία μάλιστα αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο όλης της διαφημιστικής καμπάνιας τους τελευταίους μήνες. Αυτός ο χειμώνας θα είναι πολύ ενδιαφέρων για την Ζέτα. Αυτό το διάστημα ασχολείται εντατικά με τα γυρίσματα της ταινίας, κατόπιν θα κάνει θέατρο με τον Θοδωρή Αθερίδη, ενώ από τον Ιανουάριο θα παρουσιάζει και πάλι το Dancing with the Stars.

Το τι θα προκύψει στο ενδιάμεσο, δεν είναι σε θέση να το γνωρίζει κανείς. Θα μας πείτε τι εννοούμε «ενδιάμεσο». Εννοούμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα η Ζέτα θα βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ως η πρώτη καλεσμένη της νέας σεζόν. Μήπως από εκεί «βγει» κάτι που δεν το περιμένουν… ούτε οι ίδιες;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top