Κορομηλά: «δεν φοβάμα�� να σκοντάψω. Θα ξανασηκωθώ»

Τι λέει για το «Big Bother» και τις κριτικές που δέχεται

Κορομηλά: «δεν φοβάμαι να σκοντάψω. Θα ξανασηκωθώ»

Έτοιμη για το νέο τηλεοπτικό της εγχείρημα, την παρουσίαση του «Big Bother», δηλώνει η Ρούλα Κορομηλά, κλείνοντας τα αυτιά στις επικρίσεις που δέχεται. «Δεν φοβάμαι να σκοντάψω. Θα ξανασηκωθώ», λέει η ξανθιά παρουσιάστρια και τονίζει πως σημασία δεν έχει να αντιγράψει τον εαυτό της σε κάτι ανάλογο του «Bravo», αλλά να δοκιμαστεί σε κάτι νέο.

«Δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή... Νιώθω πολύ ασφαλής με τους ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά για να βγει ένα άρτιο πρόγραμμα διεθνών προδιαγραφών», λέει η Ρούλα στο περιοδικό «Down Town» και αποκαλύπτει πως η πρόταση για το «Big Brother» της έγινε λίγο μετά το τέλος του «Greek Idol» και εκείνη ζήτησε πίστωση χρόνου για να το σκεφτεί.

Σε αντίθεση με όσα έχουν γραφτεί, η ξανθιά παρουσιάστρια δεν συμμετείχε στις οντισιόν για τους παίκτες του ριάλιτι, ούτε στην επιλογή του ατόμου που θα παρουσιάζει τα backstage. «Προτεραιότητά μου είναι να κάνω μια καλή παρουσίαση και να είναι ευχαριστημένος ο σταθμός, οι τηλεθεατές και εγώ η ίδια», προσθέτει.

Όπως εξηγεί, αποδέχθηκε την πρόταση για το «Big Brother» καθώς το ριάλιτι θα έχει περισσότερη δράση σε σχέση με αυτό που είχαμε δει προ ετών.

Όσο για εκείνους που την επικρίνουν για το «ναι» της; Η Ρούλα απαντά: «ο παρουσιαστής δεν πρέπει να επαναπαύεται στις δάφνες του. Αν δεν ξεβολεύεσαι, δεν έχει αξία. Πρέπει να πάρεις το ρίσκο, να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα, βάζοντας όμως την δική σου σφραγίδα και την προσωπικότητά σου».

Πάντως, η παρουσιάστρια κλείνει τα αυτιά σε όσα λέγονται και γράφονται και ακολουθεί το... δόγμα Ψινάκη: «δεν βλέπω, δεν ακούω και δεν διαβάζω τίποτα απ’ όλα αυτά. Είμαι προσηλωμένη στον στόχο μου».

Το «Big Brother» θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου και για 10 εβδομάδες οι 14 έγκλειστοι θα υποβάλλονται σε δοκιμασίες, ενώ οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν την καθημερινότητά τους στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top