Mε Anastacia και χωρίς Ρουβά ξεκινά το Eurovoice

Απόψε η πρώτη βραδιά του μουσικού διαγωνισμού

Mε Anastacia και χωρίς Ρουβά ξεκινά το Eurovoice

Με την Anastacia στην σκηνή, χωρίς τον Σάκη Ρουβά και με την Pamela Anderson να εκτελεί χρέη οικοδέσποινας, ξεκινά σήμερα ο πρωτότυπος μουσικός διαγωνισμός Eurovoice 2010! Μετά από μήνες ψηφοφοριών στο διαδίκτυο, το Eurovoice κορυφώνεται την Παρασκευή στην Αθήνα, με την ανακήρυξη του νικητή. Την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Γιώργος Τεντζεράκης με το τραγούδι «Τι Παραπάνω».

Ανερχόμενοι καλλιτέχνες από 33 χώρες θα παρουσιάσουν στην σκηνή του «Αθηνών Αρένα» τις δημιουργίες τους, ενώ και οι δύο βραδιές θα μεταδοθούν απευθείας από τον ΑΝΤ1. Απόψε θα τραγουδήσει η Anastacia και αύριο ο Enrique Iglesias.

Τα τραγούδια του τελικού επιλέχθηκαν με ελεύθερη ψηφοφορία στο Ίντερνετ, που ολοκληρώθηκε στις 25 Μαΐου.

Φωνή της Ελλάδας θα είναι ο 29χρονος Γιώργος Τεντζεράκης, τραγουδιστής με σπουδές κλασικής κιθάρας και υποκριτικής, που πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία το 2007.

Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει, «Τι Παραπάνω», έχει γράψει ο γνωστός τραγουδοποιός Θάνος Παπανικολάου, ενώ ο Γιώργος αποκάλυψε πρόσφατα στο Star πως επί σκηνής θα οπτικοποιήσει τα λόγια της ροκ μπαλάντας, που είναι γραμμένη στα ελληνικά!

Η διαφορά του Eurovoice από την Eurovision έγκειται στην απουσία των κριτικών επιτροπών, καθώς ο νικητής θα επιλεγεί αποκλειστικά από τις ψήφους του κοινού. Η ψηφοφορία -που θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος της δεύτερης βραδιάς- γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του διαγωνισμού και με sms.

Ο νικητής θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ και θα υπογράψει συμβόλαιο με πολυεθνική δισκογραφική εταιρεία.

Το απόγευμα της Τετάρτης, σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η ανακοίνωση της απόσυρσης του Σάκη Ρουβά. «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι για λόγους που δεν αφορούν στο πρόσωπό του και παρά τις προσπάθειες που ο ίδιος και οι συνεργάτες του κατέβαλαν μέχρι και την τελευταία στιγμή προκειμένου να καταστεί εφικτή η συμμετοχή του και παρά τον επαγγελματισμό του, ο Σάκης Ρουβάς τελικώς δεν θα συμμετάσχει ως guest star στο διεθνή μουσικό διαγωνισμό», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top