«Χτίζει» κορμί για το comeback της η Κορομηλά

Δίαιτα και γυμναστική για να μην ακούσει πάλι τα εξ αμάξης..

«Χτίζει» κορμί για το comeback της η Κορομηλά

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι την πρεμιέρα του «Big Brother» και η Ρούλα Κορομηλά συνεχίζει την αυστηρή δίαιτα και την εντατική γυμναστική προκειμένου να βγει «κορμάρα»! Μάλλον δεν ξέχασε τα καθόλου κολακευτικά σχόλια για την επιστροφή της στην TV την περασμένη σεζόν...

Εδώ και δύο μήνες, η Ρούλα δίνει την μάχη για αξιοζήλευτο σώμα, έχοντας επιστρατεύσει γνωστό personal trainer αλλά και μια δίαιτα πλούσια σε πρωτεΐνες. Μην μας πει πάλι ότι δεν ήταν εκείνη στην σκηνή αλλά η... Ιβάνα Τραμπ (όπως ακούσαμε στο δεύτερο live του «Greek Idol»).

Με την βοήθεια του Τάσου, του ανθρώπου «πίσω» από το καλοδουλεμένο σώμα του Γιώργου Μαζωνάκη, η παρουσιάστρια ακολουθεί καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής. Η μέρα της ξεκινά στις 8 με στατικό ποδήλατο και ακολουθεί το πρωινό, ενώ στις 10 το βράδυ, μετά την δουλειά στην Κάντζα, συναντά τον γυμναστή και αρχίζει το τζόκινγκ και τις ασκήσεις με βάρη.

Ακριβώς πάνω στην άσκηση την βρήκε και ο φακός του περιοδικού «Ok!» (ιδιοκτησίας του καλού της φίλου Πέτρου Κωστόπουλου), ένα περίεργο πράμα... Mόνο που τότε δεν ήταν 10 το βράδυ αλλά 5 το απόγευμα (όπως γράφουν οι φωτογραφίες), ακόμα ένα περίεργο πράμα...

«Κάθε φορά γίνεται μούσκεμα από τον ιδρώτα... Έχει απίστευτο πείσμα. Δεν το κάνει για να αρέσει στους άλλους αλλά στον ίδιο της τον εαυτό», λέει φίλη της στο περιοδικό, επισημαίνοντας πως πλέον χωράει στα ρούχα που φορούσε την εποχή του «Μπράβο». E τότε ας βγει με αυτά, γιατί οι ενδυματολογικές επιλογές της περασμένης σεζόν κάθε άλλο παρά την κολάκευαν την γυναίκα!

Από το διαιτολόγιό της έχει... εξορίσει γλυκά, ζυμαρικά, σάλτσες, ψωμί, αναψυκτικά και αλκοόλ, ενώ τρέφεται με πολλά ασπράδια αυγών, σολομό, μαύρο ρύζι, κοτόπουλο, γαλοπούλα, λαχανικά, κουάκερ και άπαχα γαλακτοκομικά.

Το καθημερινό πρόγραμμα της παρουσιάστριας είναι ασφυκτικά γεμάτο: εκτός από το «Big Borther», έχει απαντήσει θετικά και για την συνέχεια του «Greek Idol», ενώ παραμένει καθημερινά στο κοντρόλ και τις συσκέψεις των ψυχαγωγικών εκπομπών του Alpha.

Σύμφωνα με τους οικείους της, κοιμάται το πολύ 6 ώρες κάθε μέρα, ενώ δεν παραλείπει να διασκεδάζει πού και πού, σε στέκι στο κέντρο της Αθήνας που το γνωρίζουν μόνο όσοι εμπιστεύεται...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top