Απαγόρευσαν την είσοδο στην… Paris Hilton;

H Paris «έφαγε πόρτα» σε επαγγελματικό ταξίδι

Οι ιαπωνικές αρχές στο α��ροδρόμιο Narita αρχικά καθυστέρησαν με τις ερωτήσεις τους την λαμπερή Paris Hilton και στην συνέχεια εξέταζαν αν πρέπει να επιτρέψουν στο «κακό» κορίτσι της showbiz να εισέλθει στην χώρα.

Η νομοθεσία στην Ιαπωνία δεν επιτρέπει την είσοδο στην χώρα στα άτομα που έχουν καταδικαστεί με περιοριστικά μέτρα εκτός από ιδιαίτερες περιπτώσεις.

Προφανώς οι προγραμματισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της Parisγια την προώθηση μίας νέας καμπάνιας ρούχων, δεν θεωρήθηκαν ιδιαίτερη περίπτωση με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η εμφάνιση της Hilton στην Ιαπωνία.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί που ακριβώς είναι η αν θα συνεχίσει την διαφημιστική εκστρατεία της, η Paris Hilton καθώς είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί διάφορες ακόμα χώρες όπως είναι η Μαλαισία και η Ινδονησία.

Όμως το σίγουρο είναι ότι το επαγγελματικό ταξίδι είχε προγραμματιστεί πριν την σύλληψη της Hilton στο Las Vegas για την κοκαΐνη που βρέθηκε στην τσάντα της. Η συνέχεια μετά την ομολογία της για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και την αντίσταση κατά της αρχής, ήταν να καταδικαστεί σε ένα χρόνο επιτήρηση, να πληρώσει πρόστιμο 2000 δολαρίων και να υποχρεωθεί να «αποφοιτήσει» από το πρόγραμμα απεξάρτησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top