Anastacia: «ίσως πάρω μα��ί μου έναν μελαχρινό Έλληνα»

Πρωτότυπο... σουβενίρ από την χώρα μας θέλει η τραγουδίστρια

Anastacia: «ίσως πάρω μαζί μου έναν μελαχρινό Έλληνα»

Έτοιμη να έρθει στην Αθήνα δηλώνει η Anastacia, που θα ανέβει στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού «Eurovoice» στα τέλη του μήνα. Σε συνέντευξή της, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τις απαιτήσεις για την διαμονή της, ενώ πρόσθεσε πως μπορεί να πάρει για σουβενίρ όχι κανένα τσολιαδάκι, αλλά ζωντανό Έλληνα!

«Ξέρω γενικά πράγματα... αλλά υπόσχομαι ότι την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ την Ελλάδα θα ξέρω πολύ περισσότερα», δήλωσε η Anastacia στο περιοδικό «Glam», αποκαλύπτοντας πως οι δύο ελληνικές λέξεις που γνωρίζει είναι... γύρος και μπακλαβάς!

Ωστόσο, δεν διευκρίνισε αν θα σπεύσει να δοκιμάσει σουβλάκι ή να γλυκαθεί με το δημοφιλές σιριοπιαστό ταψιού...

Προ εβδομάδων, «θόρυβο» προκάλεσε η δημοσιοποίηση των απαιτήσεων τόσο της ίδιας όσο και του Enrique Iglesias και της Pamela Anderson για το «Eurovoice». «Θεωρώ πως οι απαιτήσεις μου είναι σε φυσιολογικά επίπεδα», δήλωσε η ίδια και επιβεβαίωσε ότι όντως ζήτησε κεριά με άρωμα βανίλιας, αναψυκτικά διαίτης και ζεστό νερό για τον λαιμό της. «Είναι πολλά;», διερωτάται.

Μιλώντας για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον καρκίνο, η Anastacia λέει με ειλικρίνεια πως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτό συνέβαινε στα αλήθεια: «το σοκ ήταν τεράστιο... Μετά σκέφτηκα "διάβολε όχι, θα το πολεμήσω με όλη μου τη δύναμη"». Μάλιστα, για τον σκοπό αυτό δημιούργησε το «Anastacia Fund» με σκοπό την έρευνα και την πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού.

Όσο για το τι ενθύμιο θα πάρει από την Αθήνα;

«Ίσως, έναν ψηλό, μελαχρινό, γοητευτικό Έλληνα», δηλώνει η ίδια.

Όσοι διαθέτετε τα προσόντα... σπεύσατε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top