Ποιός έσκασε στα γέλια με την γυμνή Kylie Minogue;

Γνωστός τραγουδιστής ερωτευμένος μαζί της αποκαλύπτει...

Ποιός έσκασε στα γέλια με την γυμνή Kylie Minogue;

«Έβαλα τα γέλια όταν αντίκρισα την Kylie Minogue γυμνή», εξομολογείται ο Robbie Williams στην αυτοβιογραφία του, «You Know Me», που κυκλοφόρησε την Δευτέρα! Οι δύο τραγουδιστές γύριζαν μαζί ένα βίντεο, όταν η Kylie δύθηκε και ο Robbie... ρεζιλεύτηκε.

Υστερικά γέλια τον έπιασαν τον Robbie στα γυρίσματα και δεν μπορούσε με τίποτα να σταματήσει. Λογικό και επόμενο ήταν να παρεξηγηθεί η Kylie

Πάντως, στο βιβλίο ο τραγουδιστής αναφέρει πως δεν γέλασε με αυτό που είδε (αλίμονο, δεν είναι και άσχημο θέαμα η Minogue) αλλά από την... αμηχανία του, καθότι από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 ήταν «τσιμπημένος» μαζί της!

Έπειτα από χρόνια θαυμασμού, ο ερωτοχτυπημένος έφηβος Robbie είδε το αντικείμενο του πόθου του όπως πολλοί θα ήθελαν, αλλά η αντίδρασή του μάλλον ήταν αλλοπρόσαλλη...

Μάλιστα, ο τραγουδιστής δηλώνει πως αισθάνεται ντροπή για το περιστατικό και για τον λόγο αυτό δεν το ανέφερε ποτέ μέχρι σήμερα. Όπως επισημαίνει, αποφάσισε να γράψει γι΄αυτό ως ένα είδος δημόσιας συγνώμης προς την Kylie που έμεινε γυμνή και... εμβρόντητη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top